Obavijesti

PIK naresci su brži od gladi! Povuci, složi i uživaj u obroku!

PIK naresci su brži od gladi! Povuci, složi i uživaj u obroku!
1

Kako biste skratili čekanje na odjelu delikatesa vaše trgovine u potrazi za omiljenim PIK narescima, potražite bogati PIK asortiman u hladnjaku sa suhomesnatim proizvodima

Nema razlike između kvalitete, svježine, boje, okusa i privlačnog mirisa suhomesnatih proizvoda koji su pakirani u široki asortiman PIK narezaka ili onih koji se režu na odjelu delikatesa.

PIK naresci standardiziranih su porcija, prilagođeni potrebama pravih gurmana i istinskih mesoljupaca, a šnite su uvijek jednake debljine i veličine te savršeno pristaju u svaki sendvič, canape ili toast. 

Brži od gladi, dobro poznati PIK naresci kao što su Panona 100g, Zimska 100g, Vrbovečka 100g, Čajna 100g, Šunka u ovitku 125g, Kuhana šunka 125g, PIKO 200g i Mortadela 150g, iznimne kvalitete rađena prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi, sada su obogaćeni za još tri vrhunska proizvoda – Dimljenu vratinu 125g, , Šunku Finu 150g i Dimljenu slaninu Belje 100g koja će zasigurno obradovati sve ljubitelje tradicionalnih slavonskih delicija iznimnog okusa i zavodljivog rustikalnog mirisa te gurmane koji uživaju u bogatim delikatesnim platama i ukusnim jelima.

Bogati asortiman PIK narezaka odličan je i za mlade ljude koji žive ubrzanim tempom te nemaju na raspolaganju previše vremena za višesatnu pripremu obroka ili stajanje u dugačkim redovima na odjelu delikatesa, a žele uživati u svojem omiljenom proizvodu svaki dan. Jednako tako inovativan proizvod iz PIK-a olakšat će mladim mamama uvelike pripremu dječjih rođendana na opće zadovoljstvo svih mališana, koji već od malih nogu prepoznaju omiljene PIK proizvode.

Od sada i svaki piknik ili izlet u prirodu neće biti potpun, ako uz dobro društvo ne povedete i PIK neodoljive nareske te učinite uzbudljivo putovanje pravom gurmanskom avanturom za pamćenje. PIK naresci mogu se opisati u tri riječi kao praktični, inovativni i iznad svega kvalitetni, a ujedno su i neodoljivo izazovni za sve ljubitelje mesnih delicija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"