Obavijesti

Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec - Kvaliteta koju zaslužujete

Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec - Kvaliteta koju zaslužujete
4

Pileće meso i proizvodi Perutnine Ptuj–Pipo Čakovec proizvedeni su na prirodan način u Hrvatskoj u okviru integriranog procesa i sustava KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost)

U sustavu KSS pod stalnom je kontrolom svaki postupak proizvodnje od polja do vilice, a finalni proizvod je Made in Croatia.

Perutnina Ptuj – Pipo Čakovec je prvi proizvođač pilećeg mesa u široj regiji koji je uveo tehnološku liniju za proizvodnju pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi. Potrošači mogu kupiti svježe, marinirano i začinjeno pileće meso Perutnine Ptuj–Pipo s dužim rokom upotrebe u novom egaliziranom pakiranju koje olakšava kupovnu odluku. Svi pakirani proizvodi do 1kg uvijek će biti iste težine i primjereni su  za pripremu ukusnog i zdravog obroka. Nova linija u potpunosti je komplementarna s postojećim sustavom proizvodnje zdrave, sigurne i kvalitetne hrane u Perutnini Ptuj – Pipo u okviru integriranih procesa i sustava KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost). 

Ukusno pileće meso Perutine Ptuj-Pipo Čakovec:
· zdravo je i hranjivo
· lako probavljivo, visoko kvalitetno i odličnog okusa
· ima niski sadržaj masti
· pakirano je u kontroliranoj atmosferi pri čemu meso dulje zadržava svoju kvalitetu i svježinu
· jednostavno je za pripremu.

Svježe pileće meso ima relativno kratki rok trajanja. Novost Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec je Prirodno fit pile također pakirano u kontroliranoj atmosferi. Rok trajanja se produžuje na 8 dana.

Time Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec nastavlju svoju aktivnu razvojnu politiku i dinamični proces ispunjavanja želja potrošača i njihovih očekivanja.

Za sve „mlade i neiskusne“ kuhare i kuharice, Prirodno fit pile ima i dodanu vrijednost: termometar za kontrolu pečenja.

S pop-up termometrom za kontrolu pečenja priprema pileta može biti zabavnija. Nema problema s očitanjem temperature: odgovor može biti samo DA ili NE!

Pile je pečeno kada temperatura unutar mesa dosegne 85°C, a crveni štapić iskoči u gornji položaj.

Dobar tek želi Vam 
Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec

Više informacija o pripremi pileta potražite na www.perutnina.com/priprema-pileta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"