Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plaćenici 2 - Najveći frajeri svih vremena opet zajedno!

None Foto: Blitz 7

Plaćenici se vraćaju, a ovog puta stvar je osobne prirode - u multipleksima Cinestar i ostalim kinima od 16. kolovoza! - Chuck Norris opet uvodi red na velikim platnima!


Film Plaćenici 2 bio je u pripremi još prije no što se originalni film počeo prikazivati u kinima. Stallone je okupio velike zvijezde spremne za fizičke i emocionalne izazove, o čemu kaže: "Glumci koje smo okupili su fenomenalni, a film Plaćenici 2 bit će najveći akcijsko-avanturistički film na čijem sam stvaranju ikad sudjelovao."

Producent Kevin King Templeton dodaje: "Ovaj je film okupio najtvrdokornije momke akcijsko-avanturističkog filma, fizički sposobne za svaki zadatak plaćenika. Nema odijela kojima bi im trebalo "nabildati" mišiće, protetike ni CGI-a. Oni su stvarni."

Jason Statham: "Ovi su momci heroji radničke klase, s njima želite popiti pivo. Nisu super-ljudi. Nisu neuništivi. Imaju mane i nedostatke, krhki su i osjećajni, ali ipak rasturaju."

Nastavak velikog hita, sa hrpom blockbusterskih hollywoodskih akcijskih junaka potpomognutim najboljim svjetskim igračem tenisa: Novakom Đokovićem koji se pojavljuje u cameo ulozi pogledajte od četvrtka u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

OVO JE BORBA ZA NAJJAČE!