Obavijesti

Plesni spektakl: ESDU DANCESTAR World Tour 2012!

Plesni spektakl: ESDU DANCESTAR World Tour 2012!
15

Ove subote i nedjelje dođite u Split, budite dio vrhunskog spektakla i pogledajte najveće plesno natjecanje u Hrvatskoj - ESDU DANCESTAR Croatia 2012


S posebnim Vas zadovoljstvom obavještavamo da u subotu, 25. veljače 2012. godine, s početkom u 11.30 sati, i u nedjelju 26. veljače 2012. godine s početkom u 10:00 sati, ESDU - European Dance Union, u suradnji s EOL Adriaticom d.o.o. iz Rijeke, organizira u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, najveće plesno natjecanje u Hrvatskoj - ESDU DANCESTAR Croatia 2012.

 Budite dio vrhunskog spektakla u vikendu punom plesa, neizmjerne energije, mladih talenata i budućih zvijezda

Preko 1000 plesača iz najprestižnijih plesnih škola u Hrvatskoj borit će se za nastup na svjetskom prvenstvu ESDU DANCESTAR World Dance Masters 2012 koji će se održavati u periodu od 16. do 20. svibnja 2012. godine u Poreču te na kojem će se najbolji plesači iz cijeloga svijeta natjecati za naslov svjetskog prvaka u plesu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim natjecatelja, glavnu ulogu u cijeloj ovoj priči imaju suci. Ocjenjivački se sud sastoji od međunarodnih  vrhunskih koreografa, plesača i mjuzikl zvijezda koji svojim znanjem, autoritetom i nepristranošću garantiraju stručno, objektivno ocjenjivanje izvedenih točki na natjecanju.

Ocjenjivački sud ove godine činit će: Flavia Astolfi ( Italija), Christopher Jamin (USA), Steeve Laurent (Belgija), Mariano Carlini (Italija) i Sonja Piskernig (Austria).

Otvorenju ESDU DANCESTAR Croatia Open 2012 prisustvovat će mnogobrojne ličnosti iz svijeta show bizza koje će uz brojne uzvanike moći uživati u vikendu punom plesa, neizmjerne energije, mladih talenata i budućih zvijezda.

U Split dolazi preko 1000 plesača iz najprestižnijih plesnih škola u Hrvatskoj

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom jedinstvenom plesnom spektaklu koji se uz još samo nekoliko zemalja u svijetu poput Južne Afrike, Austrije, Mađarske, Rumunjske, organizira i Hrvatskoj - Splitu.

Dođite na ESDU Croatia Open 2012, budite dio vrhunskog spektakla najboljih plesnih škola iz Hrvatske i regije i uživajte u magiji plesa , strasti i emocija koje će Vam pružiti jedinstveni užitak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora