Obavijesti

Pogledajte video spot "Magic" dua James Perri & Eric Destler

Hrvatski producent Eric Destler (Boris Đurđević iz Colonije) i američki glazbenik, pjevač, autor, producent i DJ James Perri snimili su spot za pjesmu “Magic”

Hrvatski producent Eric Destler (Boris Đurđević iz Colonije) i američki glazbenik, pjevač, autor, producent i DJ James Perri (poznat i pod imenom Jimi Polo) snimili su pjesmu “Magic” čiji videospot će se premijerno emitirati na regionalnom MTV-ju. 

“Boris i ja surađujemo oko godinu dana, a poznajemo se već nekoliko godina. Pjesmu “Magic” bih opisao kao retro 80´s disco” – poručuje James kojeg je u Hrvatsku iz Italije dovela ljubav. U Italiji je upoznao svoju djevojku s kojom je zajedno doselio u Zagreb i nastavio karijeru započetu u Chicagu. 

U Chicagu je James počeo kao jedan od pionira tamošnje house scene. Kako je house scena rasla u Velikoj Britaniji, preselio je u London gdje objavljuje i svoje najbolje pjesme te postaje jedan od nositelja europske dance scene. Mnogi izvođači semplirali su Jamesove pjesme, primjerice njegov singl „Better days“ kojeg su koristili Fatboy Slim i Blur. Drugi Jamesov singl „Express yourself“ koji izdaje za Perfecto Records Paula Oakenfolda i dalje puštaju mnogi DJ-i, a uvršten je i na box set “Ministry of Sound 2011”
Jamesov talent prepoznali su i Nelle Hooper & Jazzie B iz grupe Soul II Soul te je s njima svirao dvije godine; bio je i mentor Adamskom koji je napisao prvu pjesmu Seala „Killer“ te ju je posvetio Jamesu kao zahvalu za njegovu podršku.
Surađivao je i s Martinom Solveigom na „Come to me“, Guymanom iz Daft Punka na „If you give me the love I want“ i Davidom Guettom na njegovom albumu „Blaster“.

Nedavno je James radio na remixu svog klasika „Shake your body“ i to sa Kennyjem Dopeom i na projektu „Physical Graffiti“ gdje mixa pop, rock i house (rock & rave).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spot za  pjesmu “Magic” režirao je Filip Dizdar, a premijeru pogledajte na MTV-u u ponedjeljak, 11. kolovoza u 20:00 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag