Obavijesti

Popust do 25% - Meblo kuhinje već od 9.989 kn

Popust do 25% - Meblo kuhinje već od 9.989 kn
13

U svim Meblo salonima u tijeku je popust do 25% na Meblo kuhinje Astra i Sphera. Set kuhinjskih aparata - ugradbena pećnica, ploča, napa već od 4.670,00 kn

Kuhinja danas nije samo prostorija u kući u kojoj se priprema hrana, već nešto mnogo više. To je mjesto na kojem se može zadovoljiti potreba za obiteljskim i prijateljskim druženjem, koja su danas, uz užurbani životni ritam, svedena na minimum. Upravo zbog toga,  opremanju kuhinje, kao jedne od najvažnijih prostorija u kući, treba se pristupiti oprezno jer je veoma bitno da se dobro oblikovanje poveže s ugodnim ozračjem. S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor. 

Idealno rješenje, koje se vrlo često koristi u modernim kuhinja, jest upotreba šanka ili kuhinjskog otoka koji nude višestruke prednosti. Šank ili otok mogu poslužiti kao dodatna radna površina, dodatni prostor za skladištenje, ali i prostor za objedovanje. Kao produžetak kuhinje, ti elementi predstavljaju funkcionalnu, ali i estetski skladnu razdiobu s blagovaonicom odnosno dnevnim prostorom.

Proljeće i ljeto su, kao godišnja doba buđenja, idealan period za veće promjene u stanu kao što je zamjena kuhinje. Stoga smo Vam u Meblo salonima pripremili brojne novitete, popuste i pogodnosti pri kupnji kuhinja i ugradbene tehnike. Ponuda Meblo kuhinja vrlo je široka i personalizirana, dok visoka komponibilnost elemenata dozvoljava da se kuhinja prilagodi vama, a ne vi njoj. Kuhinje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom, izuzetno funkcionalnim kutnim elementim na izvlačenje te bogatom ponudom accessoiresa. 

U svim Meblo salonima u tijeku je popust do 25% na Meblo kuhinje Astra i Sphera.  Kvalitetna kuhinja kao na skici, duljine 270 cm može biti vaša već za 9.989 kn, a set aparata (ugradbena pećnica, ugradbena ploča, napa, ugradbeni hladnjak) od 4.670,00 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obratite nam se s povjerenjem jer Meblovi stručni savjetnici svakom projektu planiranja kuhinje prići će individualno, ovisno o preferencijama korisnika te, naravno, mogućnostima prostora. Uz sve potrebne savjete te osiguranu dostavu i montažu (u skladu s uvjetima Mebla) usluga je, u pravnom smislu riječi, kompletna.

Pored akcija na kuhinje, do 15.07.2011. nudimo Vam akcijski popust od 15% na sjedeće garniture iz linije Miotto. Sjedeće garniture Miotto odraz su dugotrajne potrage za ljepotom i kvalitetom, kao potrebnim odlikama svake garniture. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude. 

Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve polpularniji "chaise-lounge-vi" za istinske trenutke opuštanja. Još uvijek nije kasno da se uključite i u nagradnu igru na Meblo Facebook-u u sklopu koje možete osvojiti multifunkcionalnu garnituru Gemini u vrijednosti 7.841,00 kn. Postanite Meblo Facebook fan, iskušajte sreću i pokažite spretnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje