Obavijesti

Posjetitelji oduševljeni novim izgledom Getro centra

Posjetitelji oduševljeni novim izgledom Getro centra
9

Getro Vrbani od sada imaju kvartovsku tržnicu, gastro galeriju, eko ponudu, točionicu vina, izbor proizvoda stranih kuhinja i 5000 četvornih metara


Zagreb, 08. srpnja, 2013. - Na iznenađenje svih posjetitelja ovaj vikend Getro centar na zagrebačkim Vrbanima otvorio je svoja vrata u potpuno drugačijem ruhu te je od visokih, „skladišnih“ polica postao prava kvartovska trgovina sa ponudom od 17.000 proizvoda.  Na 5000 četvornih metara trgovine, uz postojeći asortiman, uvedena je kvartovska tržnica dnevno svježeg domaćeg voća i povrća, a prostor je opremljen drvenim štandovima čiji dojam upotpunjavaju oslikani zidovi u stilu pročelja zgrada na Vrbanima. 

Srušene su police po sredini trgovine i napravljen je cijeli novi odjel delikatese i gastro ponude s gotovim jelima po vrlo povoljnim cijenama. Novost u ponudi su izbori proizvoda stranih kuhinja, Eko kutak s proizvodima bez glutena, uređena je vinoteka i uveden tzv. vinotoč gdje se može kupiti vino u rinfuzi. Također, preuređena je i pekara u kojoj se peče nova runda svježeg kruha svaka dva sata, što znači da se topli kruh može dobiti kad god se posjeti trgovina. Osim toga, došlo je do većih vizualnih promjena; izbačena je većina velikih skladišnih polica i dopremljene su nove moderne police te je unaprijeđena signalizacija. 

Treba još reći i da se centar iznutra potpuno vizualno preuredio. Sada dominiraju veliki otvoreni prostori, ima puno više svjetla i boje su vedrije. Jedna stvar koja je ostala ista, ako ne i bolja nego prije, su cijene koje su i dalje niske. Također, zadržana je ponuda preko 1.500 artikala s najnižom cijenom na tržištu i garancija najniže cijene svježeg mesa u gradu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prve reakcije kupaca su bile izvrsne, proširena ponuda i puno ugodniji prostor sada će i većem broju posjetitelja pružiti najjeftiniju kupovnu u vrlo ugodnom ambijentu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1