Obavijesti

Poslovanje na kvadrat pomaže malim tvrtkama i obrtima

Poslovanje na kvadrat pomaže malim tvrtkama i obrtima
1

Sudjelujte u projektu ˝Poslovanje na kvadrat˝ i saznajte korisne savjete stručnjaka koji će vam pomoći da svoje poslovanje dovedete na najvišu razinu.

Dragi poduzetnici, i ove se godine možete prijaviti za sudjelovanje u projektu ˝Poslovanje na kvadrat˝ kojem je cilj pomoći malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima.

Osim što poduzetnicima može pomoći da svoje poslovanje dovedu na višu razinu te prijeđu prepreke koje su im kočile poslovni napredak, sudjelovanje u natječaju "Poslovanje na kvadrat" za poduzetnike ima i mnoge druge benefite. 

Prije svega, sudjelovanjem u projektu Vaša će tvrtka biti prisutna kroz medijske objave putem Styrijinih medijskih kanala 24sata i Poslovnog dnevnika te će dobiti besplatnu pretplatu na Poslovni dnevnik.

Uz to, finalistima natječaja, tvrtka Algebra te njezina sestrinska tvrtka ITodjel, organizirat će skupnu radionicu s temom "Unapređenje poslovanja kroz pametnu IT infrastrukturu“ te pojedinačne konzultacije i izradu prijedloga optimizacije informatičke infrastrukture svake firme finalista. Također, jednoj odabranoj tvrtki, Algebra i ITodjel omogućit će implementaciju i prilagodbu optimalnog Office 365 rješenja u oblaku sa do 5 korisničkih računa u trajanju godinu dana. 

Osim toga, sudjelovanje u projektu poduzećima će omogućiti da nađu nove kupce, povećaju svoju efikasnost, povećaju obim prodaje te prošire tržište.

Podsjetimo, troje finalista prve sezone projekta - tvrtka Evenio, Pčelarstvo Daruvar i SF klima, grijanje - zahvaljujući stručnjacima Goranu Blagusu i Filipu Jeliću i uz pomoć generalnog pokrovitelja VIP-a te partnera projekta HP-a i INE unaprijedili su svoje poslovanje i stekli korisno znanje koje im je već na samom početku projekta pomoglo da poboljšaju svoje poslovanje.

Ove godine izazovi su još veći te smo broj finalista povećali na četiri. Tako ćemo unutar perioda od pet mjeseci omogućiti kandidatima seriju edukacija koje će se baviti ključnim problemima za njihovo poslovanje te im omogućiti besplatnu pomoć u obliku savjeta.

Tim stručnjaka ponovno čine Goran Blagus koji će voditi coaching treninge i pratiti napredak odabranih firmi kroz razdoblje od pet mjeseci te Filip Jelić, koji je zadužen za financijsko savjetovanje.

Natječaj je za poduzetnike potpuno besplatan, a prijave traju do 16. listopada 2013. Prijavite se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!