Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Postani Cosmo cura i osvoji 20.000 kn te druge nagrade

None Foto: Cosmopolitan 2

Ako si ambiciozna, hrabra, samouvjerena, vedra i smjela, nabavi novi broj časopisa Cosmopolitan, baci se u vruću avanturu i osvoji super nagrade.

Što radite ovaj mjesec? Znate li možda već sad s kim ćete proslaviti Valentinovo? Časopis Cosmopolitan ne samo da je za mjesec zaljubljenih pripremio ekstra dozu romantike, ljubavnih savjeta i seksi trikova za rock/n/roll u krevetu, nego i super nagradnu igru.

Cosmopolitan&Naomi natječaj “Postani Cosmo djevojka”  traži hrabre, smjele i vedre cure koje su spremne riješiti prvi zadatak i priznati što je najluđe što su u životu napravile za ljubav. Uostalom, nisu valjda filmski junaci jedini ti koji trče za avionima, zaustavljaju promet ili voze 10 sati samo da vide svoju ljubav na pet minuta i popiju s njom kavu.

A što će Cosmo napraviti za čitateljice? Za početak, obasut će ih  atraktivnim poklonima, super iznenađenjima i novim rubrikama. U novom broju čekaju vas: nova Cosmo kolumnistica Mateja Penava, rubrika Pitaj seksologa Aleksandra Štulhofera, ljubavni savjeti profesora Kobaloffa, tri puta veća doza beauty stranica, dva puta više tema o hrvatskim curama te brdo slatkih recepata i novosti iz svijeta lifestylea.

Naravno, niti jedan praznik zaljubljenih ne može proći bez darova. U novom broju Cosmopolitana koji se može naći na kioscima od 25. siječnja, čeka vas super seksi vodič i planer za 2011. godinu - Little Purple Book, zahvaljujući kojem će vaš društveni i ljubavni život procvasti. I na kraju, zakazujemo vam dejt na našoj novoj web stranici www.cosmo.hr (I ne zaboravi pogledati novi video spot Cosmopolitana – brzo klikni ovdje)