Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Postanite polaznik fotoseminara Fotosofia Weekend

None Foto: Liburnia 4

Natječaj za besplatni fotoseminar Fotosofia Weekend koji će održati pod stručnim vodstvom Damira Hoyke otvoren je do 22.ožujka 2012. u ponoć.


Približava se završni rok prijava na natječaj za besplatni fotoseminar Fotosofia Weekend koji će se pod stručnim vodstvom Damira Hoyke održati u opatijskom hotelu Ambasador od 20. do 22. travnja 2012. 

Na seminaru će sudjelovati 15 odabranih kandidata i koncipiran je kao kraća, trodnevna verzija poznatog sedmodnevnog seminara Fotosofia. 'Na tradicionalni, sedmodnevni seminar svake se godine prijavi više od sto kandidata, a kako ih zbog koncepta seminara mogu ugostiti samo petnaest, niz kvalitetnih fotografa ne uspije doći u priliku nadograditi svoja znanja i povezati se s ostalim fotoentuzijastima. Stoga mi je izuzetno drago da su Liburnia riviera hoteli prepoznali projekt Fotosofia kao vrijedan i odlučili podržati ostvarenje njegovog trodnevnog izdanja u idealnim uvjetima hotela s pet zvjezdica', objasnio je Hoyka. 

Polaznike seminara, nakon kraćeg teorijskog treninga, očekuje rad sa studijskom rasvjetom, snimanje tema „Portret“ i „Art“ te završna izložba na kojoj će se svaki od seminarista predstaviti sa po tri fotografije. 

Kao podrška seminaru i snimanju teme „Portret“ dolazak su najavili ambasadori Fotosofije Rene Bitorajac, Boris Mirković i Tomislav Jelinčić.

Natječaj je otvoren do 22. ožujka 2012. u ponoć, a kako se prijaviti pročitajte na www.fotosofia.info

Message