Obavijesti

Potrošač

Komentari 1

Gdje možete upisati plesni tečaj po povoljnoj cijeni?

Gdje možete upisati plesni tečaj po povoljnoj cijeni?
1

Povodom Svjetskog dana plesa, istražili smo koliki iznos trebate izdvojiti ukoliko želite pohađati rekreativne te individualne tečajeve plesnih škola

VIDEO

Svjetski dan plesa širom svijeta, pa tako i u Hrvatskoj slavi se 29. travnja, na dan rođenja začetnika modernog baleta i jednoga od najvećih plesnih reformatora Jeana Georgesa Noverrea.

Osnovna ideja tog dana jest podsjetiti se na to kako je ples umjetnički oblik izražavanja u čijoj univerzalnosti svatko može uživati. Svrha mu je ujediniti ljude kroz umjetnost plesa, a posebice stoga što znamo kako ga svi mogu razumjeti svi bez obzira na to koji jezik kojim govore. 

Ako već neko vrijeme razmišljate o upisu u neku od plesnih škola kako biste usavršili svoje plesne korake ili se jednostavno želite odmoriti od svakodnevnih obaveza, ovaj dan je idealan za vaš novi plesni početak. Ukoliko volite glazbu te vas plesni koraci opuštaju, na brojnim lokacijama možete upisati razne plesne tečajeve po povoljnim cijenama, a mi vam u nastavku donosimo neke od njih. 

Plesna škola SC-a 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zagreb je prepun plesnih škola i centara, a među njima su i oni koji su idealni za plesno raspoložene studente. Plesna škola SC-a polaznicima nudi tečajeve društvenih plesova, salse i argentinskog tanga, a tečajevi se održavaju u prostorijama studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje. Osim početnika, upisati se mogu i oni napredniji te se priključiti već postojećim grupama. 

  • Cijena mjesečnog tečaja u Plesnoj školi SC-a iznosi 130 kuna, dok ćete za tečaj u trajanju od 2 mjeseca morati izdvojiti 200 kuna. Uz redovnu cijenu, škola nudi i bonus ponudu.

''Svaki novi polaznik za dvomjesečnu uplatu klasičnih plesova dobiva jedan mjesec salse ili argentinskog tanga besplatno'', navode. Novi program, raspored rada i ostale informacije možete pročitati ovdje

Plesni centar Fredi 

Plesna škola Fredi u samom centru Zagreba sadrži program učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova. ''Kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju možete naučiti osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama, a na višim stupnjevima možete usavršiti stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšati estetski dojam, steći samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju'', navode u školi. Na raspolaganju su i individualne poduke s programom po vlastitom izboru, a tečajevi se mogu organizirati po dogovoru te s popustom na redovnu cijenu. U nastavku su cijene pojedinih tečajeva:

  • zumba (4 sata) – 120 kuna
  • rekreacija, viši stupanj (4 sata, po 60 minuta) – 150 kuna
  • grupna poduka društvenih, latino-američkih i plesova za mladence, (4 sata, po 60 minuta), đaci i studenti – 150 kuna
  • 1 sat individualne poduke za jednu osobu ili par - 180 kuna
  • plesni tečajevi za djecu do 12 godina (8 školskih sati) – 180 kuna
  • salsa ili tango (8 školskih sati ) - 200 kuna.

Cjenik i više informacija o Plesnoj školi Fredi možete pogledati ovdje.

Plesna škola Spin  

Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova, a sam fokus njezina djelovanja je na stvaranju zabavne i opuštene obiteljske atmosfere za polaznike koji tek ulaze u svijet plesa te za napredne rekreativce i ambiciozne članove sportsko-plesnog kluba. U njihovoj ponudi nalazi se mnoštvo raznih opcija za učenje plesa, a podučavaju gotovo sve aktualne plesne stilove uključujući latinskoameričke, standardne i društvene plesovesalsu i mnoge druge. 

  • Mjesečna članarina po polazniku za početni plesni tečaj jedanput tjedno po 90 minuta (prva dva mjeseca rada) jest 170 kuna za srednjoškolce, 200 kuna za sve koji se upišu u muško-ženskom paru, 210 kuna za studente te 240 kuna za radno aktivne građane.
  • Mjesečna članarina po polazniku za rekreativan ples jedanput tjedno po 90 minuta za studente, srednjoškolce te za sve koji se upišu u muško-ženskom paru iznosi 180 kuna, dok za radno aktivne građane iznosi 200 kuna.
  • Privatna poduka, odnosno privatan sat plesa u trajanju od 45 minuta iznosi 150 kuna. 

Sve ostale cijene i ponude možete pogledati ovdje.

Plesni centar Tactus

Plesni centar Tactus postoji od 1999., a nude tečajeve plesa na nekoliko lokacija – u Zagrebu, Bjelovaru, Sesvetama, Velikoj Gorici te Jastrebarskom. Prema cjeniku za Novi Zagreb (Utrina):

  • Početni i napredni tečaj društvenih plesova za odrasle u trajanju od 10 sati (dva puta tjedno 8 vježbi po 75 minuta) iznosi 250, odnosno 220 kuna. Cijena pojedinačnog dolaska na početni ples jest 35 kuna, a na napredni 30 kuna.
  • Individualna poduka, odnosno privatni sati plaćaju se 150 kuna za 60 minuta (svaki 7. sat je besplatno), a za 2 para taj iznos jest 200 kuna.
  • Ukoliko želite prijeći u viši stupanj plesne rekreacije, za 12 sati (dva puta 8 vježbi po 90 minuta) ćete morati izdvojiti 230 kuna. Cijena pojedinačnog dolaska je 35 kuna.

Cjenik Plesnog centra Tactus za Bjelovar, Jastrebarsko, Veliku Goricu te Sesvete možete pogledati ovdje.

Plesni centar Zagreb 

U ponudi Plesnog centra Zagreb smještenog na zagrebačkoj Trešnjevci, možete pohađati društvene, latino, salsa ili swing tečajeve.  

  • Članarina za plesnu rekreaciju za 4 sata mjesečno iznosi 150 kuna, a za 6 sati mjesečno 170 kuna
  • Cijena pojedinačnog dolaska (rekreacija) od 60 minuta jest 50 kuna, a za 90 minuta 75 kuna
  • Članarina za djecu i mladež zumbe i plesne igraonice po 4 sata mjesečno iznosi 120 kuna.

Studenti na sve vrste plesova imaju popust od 20 posto, a dva ili više članova obitelji 10 posto. Cjenik ostalih tečajeva možete pogledati ovdje.

Uz početne i napredne tečajeve latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova, mnoštvo plesnih školi nudi i rekreativne tečajeve. Ukoliko ste ipak sramežljivi, mnogi za vas nude i privatnu poduku. Kako biste odabrali idealnu plesnu školu prilagođenu vašem budžetu, svakako se raspitajte za moguće pogodnosti i popuste koje mnoge od njih često nude svojim polaznicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang