Obavijesti

Potrošač

Komentari 15

Perilica rublja A+++ uz poticaj je 470 kuna jeftinija nego A+

Najjeftinija perilica Gorenje A+ na mondo.hr stoji 2169,99 kuna, a A+++ istog proizvođača stoji 330 kuna više, ali za nju se dobije čak 800 kuna subvencije

VIDEO

24sata

Prvih 10.000 kupaca koji od sutra u odabranim trgovinama kupe kućanski uređaj A+++ energetskog razreda dobit će 800 kuna subvencije.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao je kupnju najštedljivijih uređaja i u lipnju. U samo devet dana građani su razgrabili osam milijuna kuna. Subvencije vrijede za kupnju hladnjaka, zamrzivača, hladnjaka sa zamrzivačem, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica. Popis trgovina u kojima će se uređaji moći kupiti uz subvenciju Fond će objaviti sutra na svojim internetskim stranicama. Prema njihovoj računici, uređaji energetski najviših razreda mogu se brzo isplatiti. Perilica rublja A+ razreda godišnje potroši 258 kuna na energiju, a perilica razreda A+++ 198 kuna.

Pogledaj cjelokupnu ponudu A+++ uređaja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najjeftinija perilica rublja na web shopu mondo.hr A+ razreda stoji 2170 kuna, a štedljivija, pritom i bolja perilica istog proizvođača je 2.499,99 kuna, odnosno 1700 kuna ako se istaknutoj cijeni oduzme 800 kuna državnog poticaja.

Perilice rublja najviše se isplate uz subvenciju pa su u prošlom natječaju građani najviše kupovali upravo njih. Postupak za dobivanje državnih 800 kuna ostao je isti. Obrazac koji se dobije u trgovini, presliku osobne iskaznice, računa i dokumenta s IBAN-om u roku od 15 dana od kupnje treba poslati na adresu Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, s naznakom A+++. Jedna punoljetna osoba može kupiti samo jedan uređaj, a to znači da kućanstvo može kupiti više uređaja.

Trgovine u svakom trenutku znaju koliko je poticaja preostalo. Broj obrazaca je određen pa se ne može dogoditi da građanin kupi uređaj, a poslije sazna da poticaja više nema i da neće dobiti novac, kako se neki pribojavaju. Poticaj je moguće iskoristiti bez obzira na to kupuje li se gotovinom ili na rate. U Fondu za zaštitu okoliša napominju da kod kupnje uređaja na prodajnom mjestu kupci mogu besplatno odložiti stari.     

Do novog uređaja u par klikova. Kupite online jer se osim besplatne dostave, na području grada Zagreba nudi i mogućnost dostavljanja izravno u prostorije vašeg doma.

24sata

Tablicu u većoj razlučivosti pogledajte ovdje

Pogledaj cjelokupnu ponudu A+++ uređaja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje