Obavijesti

Pravila nagradne igre "24sata.hr daruje" na 24sata.hr

24sata.hr daruje organizira 24sata u suradnji s tvrtkom Eurotrade. Igrači trebaju kliknuti na bannere nagradne igre koji će ih odvesti na članak s ključnom riječi.

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata digital d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

24sata.hr daruje

Članak 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priređivač nagradne igre pod nazivom "24sata daruje" je 24sata digital d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 2328569, OIB: 06665059407. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe web stranice www.24sata.hr.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 14. ožujka do 20. ožujka 2011. godine u jednom kolu.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 14. ožujka 2010. na internet stranici www.24sata.hr/24satadaruje-pravila.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre otiđu na web stranicu 24sata.hr, Budi.in, Pametnakuna.hr ili Zdravakrava.hr, tamo pronađu banner za nagradnu igru, te klikom na banner otiđu na članak na stranici u kojem je opisano kako mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Tada, kako će u tom članku biti objašnjeno, šalju SMS poruku s ključnom riječi LAPTOP i svojim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om).

Članak 5.

Nagradna igra organizira se u jednom tjednom kolu. Svi koji pošalju SMS s ključnom riječi 14. ožujka 2011. u 00:00:00 do 20. ožujka 2011. u 23:59:59 ulaze u izvlačenje. 

Članak 6.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem SMS poruka sa ispravno napisanom ključnom riječi i pripadajućim podacima. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Fond nagrada sastoji se od:

1 x laptop ACER Aspire 5542G-323G32Mnbb, jedinične cijene 3.699,00kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 3.699,00 kn

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 9.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 21. ožujka 2011. u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Oreškovićevoj 3d, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 10.

Ime dobitnika bit će objavljeno na web portalu www.24sata.hr/dobitnici-igre, 21. ožujka. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 11.

24sata digital će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 3d, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata digital će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 14.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem web stranice 24sata.hr.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/24satadaruje-pravila. 

Članak 16.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 17.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Sanda Lončar
Direktorica
24sata digital d.o.o.

 

KLASA: UP/I- 460-02/11-01/152
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 09. ožujka 2011.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu