Obavijesti

Pravila nagradne igre Sony Ericsson daruje Xperia mobitele

Ovdje možete pročitati pravila SMS nagradne igre Sony Ericsson daruje Xperia mobitele!

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata digital d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Sony Ericcson daruje Xperia mobitele

Članak 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priređivač nagradne igre pod nazivom "24sata daruje" je 24sata digital d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, MB 2328569, OIB: 06665059407. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe web stranice www.24sata.hr.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 05. prosinca  do 18. prosinca 2011. godine u jednom kolu. 

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 05. prosinca 2011. na internet stranici https://www.24sata.hr/pravila-nagradne-igre-sony-ericsson-daruje-xperia-mobitele-244604.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre otiđu na web stranicu 24sata.hr, Budi.in ili Pametnakuna.hr, tamo pronađu banner za nagradnu igru, te klikom na banner otiđu na članak na stranici u kojem je opisano kako mogu sudjelovati u nagradnoj igri ili sami pronađu članak na tim portalima. Tada, kako će u tom članku biti objašnjeno, šalju SMS poruku s ključnom riječi PRO za nagradu mobitel Xperia PRO ili s ključnom riječi MINI za nagradu mobitel Xperia MINI i svojim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om). 

Članak 5.

Nagradna igra organizira se u jednom dvotjednom kolu. Svi koji pošalju SMS s ključnom riječi od 05. prosinca 2011. u 00:00:00 do 18. prosinca 2011. u 23:59:59 ulaze u izvlačenje. 

Članak 6.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem SMS poruka sa ispravno napisanom ključnom riječi i pripadajućim podacima. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 7.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Fond nagrada sastoji se od:

1 x mobitel Sony Ericsson Xperia PRO, jedinične cijene 3.100,00 kn

1 x mobitel Sony Ericsson Xperia MINI, jedinične cijene 1.800,00 kn 

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 4.900,00 kn

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 9.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 19. prosinca 2011. u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Oreškovićevoj 3d, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 10.

Ime dobitnika bit će objavljeno na web portalu www.24sata.hr/dobitnici-igre, 19. prosinca. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre. 

Članak 11.

24sata digital će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 3d, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata digital će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 14.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem web stranice 24sata.hr.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/Sony-Ericsson-daruje-Xperia-mobitele .

Članak 16.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 17.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Sanda Lončar
Direktorica
24sata digital d.o.o.

KLASA: UP/I-460-02/11-01/982
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 05. prosinca 2011.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1