Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravilnik "Pozitivan ritam te vodi na Journey to Jah"

None Foto: Seasplash

Prikrati ljetnu dosadu i dobro se zabavi, Pozitivan ritam najmaštovitijim igračima daruje četiri ulaznice za pretpremjeru filma "Journey to Jah"

ORGANIZATOR

Natječaj "Pozitivan ritam te vodi na Journey to Jah " raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb i Pozitivan ritam d.o.o. (OIB: 66044886147), Marulićeva 49, 52100 Pula (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži 4 najkreativnijih autora odgovora na nagradno pitanje, raspisuje se u svrhu promocije portala 24sata.hr i Pozitivan ritam d.o.o. Nagradni natječaj traje od 19.06.2014. godine do 21.06.2014. godine na web adresi 24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

- 4 ulaznice za pretpremjeru filma "Journey to Jah" u ukupnoj vrijednosti od 100,00kn

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji ispune obrazac (Ime i prezime, Adresa, Grad, E-mail, Telefon, odgovor na nagradno pitanje) na 24sata.hr. S jednom mail adresom sudionici se mogu prijaviti samo jednom po nagradi tijekom trajanja natječaja.

Prijavom na nagradni natječaj prihvaćaju se Pravila natječaja.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između 09.07.2014. godine do 10.07.2014. godine nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora prema izboru Organizatora. Četiri  najbolja odgovora  bit će proglašeni pobjedničkima i autori tih odgovora osvajaju nagradu navedenu u članku Fond nagrada.

Dobitnici će biti objavljeni na web adresi 24sata.hr 11.07.2014 godine tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila nakon završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 1 dan ne odgovori na e-mail nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Pozitivan ritam d.o.o.