Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravo ljetno osvježenje stila čeka vas u Centru Kaptol!

None Foto: PR 2

Trgovački centar smješten u samom srcu metropole Zagrepčanima i njihovim gostima nudi poznate svjetske modne brendove među kojima su Burberry, Armani Jeans i Marella

Najtoplije doba godine u Centru Kaptol ima zajednički nazivnik – ljetni trés chic.

Trgovački centar smješten u samom srcu metropole Zagrepčanima i njihovim gostima nudi poznate svjetske modne brendove među kojima su Burberry, Armani Jeans i Marella. Odjeća, obuća i modni dodaci vrhunske kvalitete i dizajna sada se mogu kupiti uz prigodne popuste.

Dio muške, ženske i dječje kolekcije u trgovini Marks & Spencer snižen je čak 70 posto. U IKKS-u cijela je aktualna kolekcija snižena 60 posto, a u Armani Jeansu i Seventyju većina je stvari u pola cijene. Trgovine slavnih talijanskih brendova Stefanel i Max & Co. na ljetne stvari odobravaju 30 % popusta.

 I chic obuća sada se nudi uz posebne popuste. Među najpoželjnijima je ona iz Tommyja Hilfigera. Slavne sandale, špagerice i japanke nude se uz 30 % popusta za gotovinsko plaćanje. Oni koji još traže kupaći kostim i druge sitnice za uživanje uz more, u Centru Kaptol mogu posjetiti Palmers, Skiny i Liscu.

Kako bi ljeto 2015. dobilo i svoje mirisno lice, u parfumeriji Douglas dio je mirisa snižen do 50 %. Na istom mjestu može se upoznati i Douglas Make-up, dekorativna kozmetika koja spaja vrhunsku kvalitetu i jednostavnost uporabe. Jedan od najatraktivnijih izgleda nadahnut je upravo danom u Parizu, pa podrazumijeva prirodan izgled lica uz jak crveni ruž i lak za nokte.

Da bi priča o francuskom stilu bila zaokružena, Centar Kaptol preporučuje frizuru iz Opiuma i čašu dobrog provansalskog vina uz birane sireve iz Bonkulovića.

U Centar su počele pristizati i nove kolekcije, a kakve nam trendove one donose, može se pratiti putem internetske i facebook stranice Centra Kaptol.