Obavijesti

Prijavi se na Make up radionicu powered by Budi.IN&Callegari

Prijavi se na Make up radionicu powered by Budi.IN&Callegari
1

Želite saznati najbolje beauty trikove profesionalnih vizažista? Prijavite se na make up radionicu koju organiziraju Budi.IN&Callegari u Zagrebu, Rijeci i Splitu 18.4.!

Zanima vas  kako dnevni look transformirati u večernji? Kako istaknuti oči? Kako vizualno povećati usne? Odgovore na ta, ali i mnoga druga beauty pitanja otkrit će vam tri poznate vizažistice na make up radionicama koje će se 18. travnja od 10 - 13 sati održati u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Kako se prijaviti na radionicu? 

U periodu od 2. do 14. travnja ispuni obrazac na portalu Budi.IN i odaberite  u kojem gradu  želiš sudjelovati na radionici. Na mail ćete dobiti potvrdu o rezervaciji, a uplatu je potrebno izvršiti do 17. travnja. 

Cijena radionice iznosi 250 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radionice se u sva tri grada održavaju od 10 - 13 sati. U Zagrebu ćete se družiti s vizažisticom Kristinom Hošnjak, u Rijeci sa Slobodankom Dubaić, a u Splitu s vizažisticom Miom Josipović Zekić.

Na radionici ćete naučiti kako dnevni look transformirati u večernji, kako odabrati idealne nijanse vašem tenu te kako ih kombinirati, kako istaknuti oči i lice i još mnogo toga...

O školi Callegari

Škola Callegari - talijanska škola mode i dizajna jedna je od prvih škola koja je u svoju obrazovnu ponudu uvrstila program obrazovanja za vizažista i prva koja je ponudila globalnu viziju ove profesije kroz kompletnu edukaciju.

Pozitivno i poticajno ozračje, kontinuirana praktična nastava u učionici i izvan nje koju izvode poznati afirmirani stručnjaci s područja modne, filmske i kazališne šminke omogućuju razvoj kompetencija potrebnih za trenutno zapošljavanje u različitim područjima ljepote i umjetnosti.

Voditeljice programa s Krisina Hošnjak, Mia Josipović Zlakić i Slobodanka Dubaić. 

Kristina Hošnjak vizažistica je s bogatim profesionalnim iskustvom ostvarenim kroz angažman na mnogobrojnim modnim revijama u sklopu najznačajnijih modnih događanja - Cro A Porter, Fashion.hr, Fashion Week... Mia Josipović Zekić glavni je predavač programa za vizažiste u školi Callegari u Splitu. Po završetku prestižne milanske škole za make up artista karijeru je nastavila graditi radeći na raznim editorijalima, modnim događanjima te kazališnim i filmskim setovima. Slobodanka Dubaić je profesionalna vizažistica s bogatim iskustvom ostvarenim kroz sudjelovanje na najvažnijim domaćim i regionalnim modnim i drugima događanjima poput izbora za Miss Hrvatske, Miss Universe....

Zato ne propustite priliku naučiti nešto od ovih poznatih vizažistica i prijavite se na Budi.IN&Callegari make up radionicu 18. travnja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora