Obavijesti

Prilika: ostvarite 25% profita godišnje uz minimalan rizik

Prilika: ostvarite 25% profita godišnje uz minimalan rizik
1

Ostvarite 25% profita na godišnjem nivou uz minimalan rizik, u odnosu na mizerno niske kamatne stope u bankama pruža vam se odlična prilika

Danas, kada su kamatne stope na oročenu štednju u bankama rekordno niske, ljudi često ne znaju kakve sve alternativne opcije ulaganja postoje, a koje bi im osigurale znatno veći profit uz minimalan rizik.

Kako navode iz FXLider-a, na svjetskom financijskom tržištu, ulagači mogu ostvariti prinos od 25% na godišnjem nivou, trgujući jednim od 3 najpopularnija instrumenta, valutnim parom EUR/USD, zlatom ili sirovom naftom, uz vrlo ograničen i kontroliran rizik.

 “To je samo stvar matematike . Ni jedna cijena ne ide beskonačno gore, niti beskonačno dolje. Od prilike se znaju okviri u kojima se kreću cijene određenih instrumenata. Uz odgovarajuću visinu kapitala, možemo reći da je rizik od gubitka sveden na minimum, odnosno da cijena nikada neće porasti ili pasti toliko da kapital ne može istrpjeti tu promjenu i pričekati korekciju cijene. Uzmimo za primjer da investirate 10 tisuća dolara na svjetsko financijsko tržište i želite ostvariti 25% prinosa godišnje. Ako uzmemo da postoji 250 radnih dana godišnje, to znači da dnevno trebate ostvariti profit od samo 10 dolara, odnosno 0.1% profita. Imajući u vidu da se na svjetskom financijskom tržištu dnevne promjene cijena za EUR/USD, zlato i naftu kreću između 0,5-1%, 1-2% i 2-4%, možemo zaključiti da se postavljeni dnevni cilj može vrlo lako ostvariti, sa minimalnim rizikom” navode iz FXLider-a.

“Ono što je važno naglasiti kada je riječ o trgovanju na svjetskom financijskom tržištu, je to da tokom kompletnog procesa trgovanja, vi u potpunosti kontrolirate i rizik i profit. U svakom trenutku možete izaći iz trgovine i time spriječiti veći gubitak ili uzeti ostvareni profit. Druga bitna karakteristika ovog tržišta je ta što, za razliku na klasične burze, na svjetskom financijskom tržištu možete ostvariti profit i kada cijene instrumenata rastu ali i kada cijene padaju. Budući da ne trgujete fizičkim proizvodom, već njegovom cijenom, i s obzirom da je svjetsko financijsko tržište najvolatilnije tržište na svijetu sa dnevnim obimom trgovanja od 5.5 trilijuna dolara, to znači da možete kupiti ili prodati bilo koji instrument u bilo kojem trenutku, 24 sata dnevno.”

Testirajte svoje burzovno umijeće sa 50€ koje vam FXLider daje besplatno, za početak trgovanja na svjetskom financijskom tržištu.

Uzmite 50€ za trgovanje ovdje i uključite se na najveće tržište na svijetu!

Risk Warning and disclaimer

Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products and carry a high level of risk to your capital as prices may move rapidly against you. Losses can exceed your deposits and you could be required to make further payments. These products may not be suitable for all clients therefore ensure you understand the risks and seek independent advice. This material does not constitute an offer of, or solicitation for, a transaction in any financial instrument. FXLider accepts no responsibility for any use that may be made of these comments and for any consequences that result. No representation or warranty is given as to the accuracy or completeness of this information. Consequently any person acting on it does so entirely at their own risk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"