Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pročitajte koliko je zaista važna higijena vaših ruku?

None Foto: Saponia 4

Novi Saponijini sapuni imaju nježnu skin frinedly formulu obogaćenu aktivnim sastojcima koji će njegovati kožu ruku i tijela. Izrazito djelotvorni, ali istovremeno nježni i mirisni

Izrazito djelotvorni, ali istovremeno nježni i mirisni, B-Safe antibakterijski sapuni iz Saponije pružit će ti dodatnu zaštitu od štetnih mikroorganizama i bakterija te hidratizirati kožu ruku i tijela. Na pitanje što je ljudima u životu najvažnije, vjerojatno bismo dobili različite odgovore.

No, složit ćemo se da bi većina građana rekla kako su im sigurnost i zdravlje njihovih najmilijih, kao i njih samih, ipak najvažniji.

Zima i proljeće godišnja su doba u kojima smo skloniji raznim zarazama, prehladama i oboljenjima koja dodatno možemo prevenirati održavanjem pravilne higijene ruku i tijela. B-Safe nježan, mirisan i snažan. Novi brend antibakterijskih sapuna B-Safe dolazi iz Saponije, tvrtke koja već 120 godina svojim proizvodima brine o higijeni i ljepoti potrošača. Sapuni B- Safe djelotvorni su, ali i mirisni neprijatelji štetnim mikroorganizmima i bakterijama koji nas svakodnevno okružuju gdje god se nalazili.

Eko ambalaža

Novi Saponijini sapuni imaju nježnu skin frinedly formulu obogaćenu aktivnim sastojcima koji će njegovati kožu ruku i tijela. Načinjeni su od sastojaka prirodnog podrijetla i pakirani u ekološki prihvatljivu ambalažu.

B-Safe sapuni u krutom obliku dostupni su u tri ugodne mirisne varijante B-Safe: Original, B-Safe Sensitive i B-Safe Fresh, čime odskaču od klasičnih antibakterijskih sapuna snažnog “medicinskog” mirisa te su odlični saveznici pri održavanju svakodnevne higijene kože čitavog tijela. Novi B-Safe sapuni čak nam i svojim imenom poručuju da smo uz njih sigurni. Sapuni B-Safe dostupni su po preporučenoj cijeni od 4,99 kn u svim većim trgovačkim centrima i drogerijama.