Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrući početak lipnja: Raspored ovogodišnjeg Umaginationa

None Foto: UMAGINATION 2

UMAGINATION traje tri dana počevši 1.6. nastupom ENVY MY MUSIC, drugi da nastupaju Axwell, Chuckie i Deniz Koyu, za treći da je rezerviran UMAGINATION DE-TOX

DAN 1 - 01.06.2012.

OFFICIAL UMAGINATION WARM UP @

Od 21:00

Predstavljamo: ENVY MY MUSIC, COCOON CLUB FRANKFURT

Marco Sönke & Sven Kirchhof

ENVY MY MUSIC je najpoznatiji program u svjetski poznatom frankfurtskom klubu CocoonClub. U preko 7 godina, EMM je ugostio veliki broj nezaboravnih evenata na najpoznatiji mjestima na cijelome svijetu uključujući Pachu na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso na Mykonosu te Celebrities Night Club u Vancouveru.

ENVY MY MUSIC je predstavio najbolje svjetske DJ-e uključujući Davida Guettu, Fedde Le Granda, Axwella, Sebastiana Ingrossa, Afrojacka, Laidback Lukea, Martina Solvegiga i mnoge druge. Na ovogodišnjem UMAGINATIONU, EMM će organizirati WARM UP event u JIMMY WOO-u  u svom svojstvenom stilu i kreativnošću koji su sinonim za EMM u cijelome svijetu. Ne propustite ovaj jedinstveni događaj i započnite vikend u pravom ritmu!

DAN 2 - VJERUJ U UMAGINATION (02.06.2012.)

VJERUJ u UMAGINATION @ ATP DANCE ARENA
Od 21:00
Predstavljamo: Axwell, Chuckie and Deniz Koyu

Ovo je razlog zašto fanovi iz cijele Europe i cijeloga svijeta dolaze u Umag prvog vikenda u lipnju - kako bi osjetili energiju i povezanost ljudi i zajedništva i vjere u UMAGINATION.

DAN 3 - UMAGINATION DE-TOX (03.06.2012.)

UMAGINATION DE-TOX @
The party doesn't have to stop.
Od 11:00
Besplatni DE-TOX NAPITAK za prvih 500 GOSTIJU
Beach Volleyball

Oživite nezaboravne trenutke UMAGINATIONA s novim starim prijateljima, podijelite iskustva koja će zauvijek biti dio vašega života.

Ulaznice za nezaboravni provod na UMAGINATION-u možete nabaviti na stranicama Eventima.