Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Produžite ljeto i otputujte u popularne europske destinacije

None Foto: Sunčani odmor 5

gradove poput Praga, Rima, Firence, Pise možete posjetiti za cijene do 2.000kn ovisno o broju dana, dok ćete za Budimpeštu, Bratislavu, Beograd ili Sarajevo izdvojiti od 590kn do 790kn

Kamo putovati? 

Ljetna sezona u Hrvatskoj se približava kraju no tu je i dalje mnoštvo ponuda raznih turističkih agencija koje mame iz svojih prepunih izloga.

Popularne mediteranske destinacije poput Turske i Sjevernog Cipra su popunjene do kraja ljetne sezone, dok je Tunis kao i otok Djerba (Tunis) u potpunosti rasprodan do početka 10. mjeseca. 

Od mnogobrojnih ponuda izabrali smo krstarenja koje možete naći već po cijeni od 1.595kn + doplate. Svako krstarenje je doživljaj za sebe, a posebnost je svakako što se posjeti mnogo značajnih mjesta i gradova uz zvukove opuštajućih valova. 

Ako ste više kopneni tip, agencija Sunčani odmor za Vas je pripremila mnoštvo ponuda za putovanja Europom. Stoga gradove poput Praga, Rima, Firence, Pise možete posjetiti za cijene do 2.000kn ovisno o broju dana, dok  ćete za Budimpeštu, Bratislavu, Beograd ili Sarajevo izdvojiti od 590kn do 790kn po osobi. 

U ponudama su aktualna i skijanja stoga je pametno rezervirati svoje mjesto na omiljenom skijalištu u Austriji, Italiji ili Sloveniji na vrijeme.

Od dalekih putovanja izdvojili bi Dubai po cijeni od 4.950kn + pristojbe za 6 dana, Maroko 6.990kn + pristojbe za 7 dana ili Jordan i Izrael po cijeni od 8.980kn + pristojbe za 8 dana.  

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite mailom na: info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com...