Obavijesti

Proljetno čišćenje je počelo - danas u 14:30 NA 24SATA TV

Proljetno čišćenje je počelo - danas u 14:30 NA 24SATA TV
6

Labudov stručni žiri odabrao je gospođu Jadranku Čretni iz Velike Gorice kao prvu kandidatkinju kojoj će stručni tim Tojera očistiti stambeni pro­stor...

...a Whirlpool će je nagraditi s perilicom rublja i perilicom posuđa. 

Iako drži do čistoće stana, vjeruje kako ljudi ne bi trebali biti “robovi čišćenja”, već dobrom organiza­cijom olakšati kućanske poslove. 

Stručni tim za čišćenje čine dvije vesele gospođe koje su rado s nama podijelile svoje male “triko­ve zanata”. Prostorije doma uvijek se čiste od vrha prema dnu, a započinje se s brisanjem prašine te završava pranjem podova. Predmeti koji se svakod­nevno koriste, poput nape, trebali bi se prebrisati nakon svakog korištenja.

Tako će se spriječiti nasta­nak tvrdokornih mrlja koje zadaju muke, a Super Jon Kuhinja dezinficirat će i odmastiti sve kuhinjske površine, uklanjajući pritom bakterije. 

Od svih poslova čišćenja gospođi Jadranki najmr­skije je brisati prašinu koja se lako nakuplja jer je stan smješten u prizemlju. Naše profesionalke s la­koćom su pobrisale prašinu s namještaja uz pomoć Super Jon Universala koji je uklonio i prljavštinu s LCD televizora bez tragova brisanja. 

- Budući da je moja kćer najčešće zadužena za brisa­nje prašine, ona će najviše uživati u efektu Super Jona koji odbija prašinu i dulje sprečava njezino ponovno nakupljanje - rekla je gospođa Jadranka. 

Stan je kroz nekoliko sati naprosto zabljesnuo, a naš tim za čišćenje još uvijek nije pokazivao znako­ve umora. Tajna je u dobrim sredstvima i pametnoj organizaciji posla, otkrili su nam.

Kako je proteklo čišćenje pogledajte i u emisiji Proljetno čišćenje na 24sata TV danas i sutra u 14:30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"