Obavijesti

Promo sadržaj

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Biraj limenku, opet i opet i opet!
5

Svima draža ambalaža

Od kada je svijeta i vijeka, postoji i ambalaža. Ona se kroz vrijeme mijenjala, stizali su novi trendovi, pred nju su stavljani sve veći i veći zadaci. Ono što danas mora osigurati jest sigurnost i zdravstvenu ispravnost proizvoda koji se u njoj nalazi, ali isto tako, veliki je naglasak i na kvaliteti, praktičnosti te održivosti. Baš zato tu nastupa limenka – jednostavna i praktična ambalaža koja zadovoljava sve navedene kriterije.

Stoga Podravka i Go2Digital podsjećaju s vanjskih digitalnih ekrana na jednostavnost i praktičnost limenki.

„Kreativno rješenje za Podravkinu kampanju u fokusu ima upadljivu i šarenu 3D animaciju koja naglašava sve dobre strane limenke kao ambalaže, a emitiranjem na velikim digitalnim ekranima i najatraktivnijim lokacijama osigurava se maksimalna vidljivost,“ smatra Dean Udatny, direktor marketinga tvrtke Go2Digital.

Kada nam se žuri, limenka pomaže da obrok pripremimo brzo, dok istovremeno čuva sve njegove okuse i hranjivu vrijednost, bez korištenja konzervansa. A nakon finog ručka, i ambalaža se lako iskoristi. Neki će u praznu limenku posaditi maćuhice, drugi će ju dati reciklirati i tako omogućiti da se ova vrijedna sirovina vrati u proizvodnju. Sve dok ju ne bacite bez razmišljanja nego zastanete i iskoristite je opet, i opet, i opet, limenka zaslužuje status svima draže ambalaže.

„U idućih nekoliko godina, do 2030., Podravka planira ostvariti cilj i postići da 100% ambalaže bude reciklabilno, povratno ili kompostabilno za sve prehrambene proizvode. Održivost je važna u svim aspektima naših života, a odabir limenke je jedan mali korak u pravom smjeru. Limenku je moguće u potpunosti reciklirati, a u limenkama se za osiguravanje trajnosti ne koriste konzervansi jer nisu potrebni“, kaže Sanja Garaj Miloš, direktorica korporativnog marketinga iz Podravke.

I zato idući put, kad zastanete pred šarenim policama birajući bolognese, sardine, grah ili nešto treće, uzmite Podravkinu limenku i odlučite se za ono veće: razmišljajte održivo, prenamijenite je, reciklirajte i uživajte u kvalitetnom i ukusnom jelu. Planet će vam biti zahvalan. Tijelo također.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!
PROMO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!

Karlovačko pivo specijalnim izdanjem slavi 170. rođendan

Debljina i probiotici
PROMO

Debljina i probiotici

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), preko 65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu, a taj broj stalno raste, što predstavlja veliki javno-zdravstveni problem.
Zelena pustolovina u Kopačkom ritu: Zov prirode, zvuk močvare i duh prošlosti
PROMO

Zelena pustolovina u Kopačkom ritu: Zov prirode, zvuk močvare i duh prošlosti

Na površini od 25 tisuća hektara ovdje je 1976. godine utemeljen najstariji hrvatski park prirode