Obavijesti

Promo sadržaj

Odmorite se u njegovanom vrtu

Odmorite se u njegovanom vrtu
4

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje

Nakon napornog radnog tjedna ugodno je provesti vrijeme u vrtu, sjediti na terasi i slušati pjev ptica. Svi zaslužujemo malo opuštanja i vremena za oporavak od užurbanog ritma tjedna. Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje. Samostalno podešava interval košnje i pažljivo reže vrhove trave. Usitnjeni vrhovi koji nastaju tijekom košnje savršeno obogaćuju travu. Mrvice trave koje padnu na tlo daju dodatne hranjive tvari te potiču bujniji rast i gušću travu.

Tiha briga o vrtu

Ove godine svoje susjede možete iznenaditi sređenim vrtom i košnjom s novom kosilicom ali ovoga puta bez dosadne buke motora. Robotska kosilica može se pohvaliti iznimno tihim radom posebno u usporedbi s klasičnom benzinskom kosilicom. Vrt je stoga ugodan i miran a trava brižno njegovana. Moderne kosilice kose na površinama između 250 i 1750 m2 i kose travnjak čak i po kiši.

GARDENA Robotska kosilica SILENO minimo, 250 m² savršen je izbor za optimalno održavanje manjih vrtova. Jednostavna i brza instalacija i upravljanje putem GARDENA Bluetooth® aplikacije olakšavaju korištenje. Kosilica radi iznimno tiho, svrstava se među najtiše u svojoj klasi s niskom razinom buke - samo 57db (A). S dobro promišljenim funkcijama osigurava preciznu košnju prilagođenu rastu trave.

Utjecaj buke na okolinu

Osjetljivost na buku mjeri se u decibelima (dB) i ovisi o zvuku. Rad u vrtu povećava buku u okolini a često uzrokuje i nepotreban stres okolnim stanovnicima. Korištenje baterijskih alata i robotskih kosilica smanjuju buku a istovremeno osigurava ugodan i nesmetan rad.

GARDENA Robotska kosilica SILENO city 600 m² omogućuje vam bezbrižno uživanje u slobodnom vremenu. Automatski počinje kositi i osigurava njegu travnjaka, uključujući uske površine i uske kutove sa samo 60 cm širine između granične žice. Pomoću aplikacije GARDENA Bluetooth® jednostavno unesete veličinu travnjaka, odaberete željene dane košnje, postavite vrijeme početka i košnja počinje.

Stvorite vlastiti "tihi" vrt

Smanjenje buke u vrtu moguće je korištenjem vrtne opreme, promišljeno postavljenim biljkama i korištenjem tihih GARDENA baterijskih vrtnih alata. Miran i kvalitetan život u vrtu može se postići i uz nekoliko jednostavnih trikova:

- Vrtni namještaj postavite uz bujnu vegetaciju (grmlje, živice, drveće, visoku travu, ...),

- Postavite barijere koje blokiraju poglede i pružaju privatnost (od drveta, bambusa, kamena, stakla, ...),

- Smanjite buku vodnim dodacima (vodopad, fontana, ...),

- Instalirajte vjetrenjače,

- Koristite tihe baterijske alate GARDENA,

- Za košnju instalirajte GARDENA robotsku kosilicu.

Potpuno automatizirana košnja

Robotske kosilice automatski prilagođavaju vrijeme košnje na temelju rasta trave. Kiša nije prepreka za GARDENA robotske kosilice, koje se nakon košnje lako mogu očistiti vrtnim crijevom. GARDENA robotske kosilice sa senzorima detektiraju mraz i niske temperature, privremeno zaustavljaju košnju i štite travu od oštećenja.

GARDENA Robotska kosilica smart SILENO life, 1.500 m² Set s integriranom umjetnom inteligencijom LONA nudi vrhunsku njegu travnjaka. LONA prati lokaciju robotske kosilice, uči, izrađuje plan vrta i individualno prilagođava košnju. Pomoću aplikacije GARDENA smart možete pristupiti vrtu s bilo kojeg mjesta, definirati područja košnje i područja bez košnje te prilagoditi mnoge napredne funkcije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Lakše od školske torbe – Inine kompozitne plinske boce
PROMO

Lakše od školske torbe – Inine kompozitne plinske boce

Suvremeni kompozitni materijali od kojih je boca izrađena dokazano jamče sigurnost prilikom uporabe.

Ovo ljeto zaštita od insekata i sunca je važnija nego prije. Evo kako odabrati prirodnu
PROMO

Ovo ljeto zaštita od insekata i sunca je važnija nego prije. Evo kako odabrati prirodnu

Ako se na nešto može računati, to je činjenica da će ljeto biti vruće, UV zračenje jako, a komaraca i krpelja u izobilju
Lekcije hrvatskog jezika za Ukrajinske izbjeglice u organizaciji Favbet Fundationa
PROMO

Lekcije hrvatskog jezika za Ukrajinske izbjeglice u organizaciji Favbet Fundationa

Crvena Kalina, zajedno s Favbet Foundationom i uz podršku vlasnika Favbeta Andrii Matiukha, pokreće cjelodnevni tečaj hrvatskog jezika za Ukrajinske pridošlice