Obavijesti

Promo sadržaj

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
5

Motor, loza, kuhača

PREMIJERA 21. ožujka 2024.

ČETVRTAK

u 13 sati

Kulinarsko-putopisnu emisiju „David Skoko: Motor, loza, kuhača“ od četvrtka 21. ožujka u 13 sati imat će priliku pratiti svi vjerni gledatelji 24Kitchen kanala u regiji.

Domaćeg chefa Davida Skoku talent, šarm i strast prema gastronomiji odveli su u društvo proslavljenih svjetskih chefova kao što su Jamie Oliver i Gordon Ramsey. Osim već dobro poznate emisije „Stari gušti, nova kužina“ na kanalu 24Kitchen počinje se emitirati još jedna zanimljiva emisija našeg poznatog kuhara. Kao jedino hrvatsko lice na najpoznatijem regionalnom gastro kanalu David Skoko nastavlja vjerno promicati hrvatsku gastronomiju kroz zanimljiv koncept dokumentarnog i zabavnog karaktera.

„Ova emisija predstavlja Hrvatsku, njezinu kvalitetnu vinarsku tradiciju i prekrasne pejzaže kroz perspektivu vinarskih obitelji i njihovih priča. Ideja koja je vodila ovu emisiju je njegovanje i promicanje trajnih obiteljskih vrijednosti u koje i sam vjerujem. Drago mi je što je 24Kitchen ponovo prepoznao lokalni sadržaj i potencijal ovog serijala te tako podržao i hrvatske OPG-ove“, izjavio je tim povodom Skoko.

U serijalu od devet epizoda, poznati hrvatski chef David Skoko gledatelje vodi diljem Hrvatske u posjet domaćim vinarima – od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice do Zadra, Krka, Pelješca i svoje rodne Istre. Istražujući lokalne zanimljivosti i priče o najuspješnijim vinarskim projektima Hrvatske prošao je 7149 kilometara i posjetio 10 vinarskih obitelji. Uz to je osmislio 45 recepta kuhajući zanimljiva jela s lokalnim namirnicama na svom šarmantnom putujućem špaheru.

„David Skoko: Motor, loza, kuhača“ lokalna je produkcija Cobra Chicks Zagreb. Serija, autorica Inje Korać i Tanje Tušek, u režiji Radislava Jovanova Gonza, nastala je u nezavisnoj produkciji Hrvatske radiotelevizije.

Uz Skoku putujemo, istražujemo i kuhamo na kanalu 24Kitchen od 21. ožujka u 13 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Imamo pobjednika Julius Meinl Barista Cup-a za Grande Finale u Beču!
PROMO

Imamo pobjednika Julius Meinl Barista Cup-a za Grande Finale u Beču!

Proizvođač premium kave, Julius Meinl, organizirao je prvo internacionalno natjecanje barista: Julius Meinl Barista Cup 2024, u kojem sudjeluje 14 zemalja sa 3 kontinenta, uključujući i Hrvatsku.

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.