Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!

Nevjerojatna intuicija i čitanje iz karata i graha, samo su dodatni „alati“ kojima se na simpatična Zagrepčanka služi kako bi proniknula u samu srž naših problema! Kada svemu tome dodamo i istinsko suosjećanje i razumijevanje koje Sandra spremno pruža, jasno nam je da je Sandra naš najbolji savjetnik! Na tisuće i tisuće zadovoljnih Sandrinih klijenata potvrđuje da ih je Sandra „spasila od sila zla“ i „vratila na pravi put“! Zato i ne čudi što u njene poštanske i e-sandučiće svakodnevno stižu pisma i fotografije nasmijanih obitelji iz cijeloga svijeta! Sandrine tople smeđe oči, iskren pristup i veliko srce zasigurno će i vas ostaviti bez daha! Znajte, poziv Sandri prava je stvar!

Bez Sandre bi bili izgubljeni u raljama crne magije

Nakon što je suprug gđe Ivanke iz Zadra iznenada preminuo „preko noći“, njenoj je obitelji sve krenulo naopako.

- Prvo je sin jedva preživio prometnu nesreću, zatim je jedna kćer pala i slomila ruku. Ja sam po kući nalazila jaja, ispred vrata čak i mrtvu mačku. Razboljela sam se, patila od nesanica, bitno sam omršavjela. Druga kćer dobila je otkaz…. Ma svako malo nas bi nešto zadesilo - pripovijeda Ivanka koja se najviše uplašila kada su jednom tijekom ručka čuli glasno lupanje, a znali su da osim njih nikog drugog nema u kući.

- To je trajalo 30 minuta i bilo je užasno. Potrčali smo na kat i provjerili sve sobe, ali nigdje nije bilo nikoga. Te smo se večeri svi bojali zaspati - priča Ivanka koja je zbog straha da sve to ima veze s vragom pozvala svećenika.

- Nažalost, i nakon njegovog dolaska opet se svakodnevno čulo to lupanje. Nismo više mogli tako živjeti. Od straha sam pozvala sestru iz Zagreba da dođe neko vrijeme kod nas. Čim je došla, opet je počelo lupati. I meni i njoj stislo se srce od užasa - prisjeća se Ivanka i dodaje - Sestra mi je rekla da se odmah javim vidovnjakinji Sandri jer je pomogla jednoj njenoj prijateljici. I zaista, čim sam čula Sandrin lijep glas umirila sam se i imala sam osjećaj da će mi ona pomoći. Sandra je znala sve što nas je mučilo i uputila me što da radim. Otklonila je veliki namet i zaštitila kuću, mene i djecu od crne magije!

Od tog dana Ivankina je obitelj konačno mirno spavala jer nikakvog lupanja više nije bilo. Ivanka je uskoro povratila zdravlje, njena najstarija kćer pronašla je stalan posao, a sinu se vratila vjera i samopouzdanje!

- Vjerujte, nazovite Sandru jer uz njenu pomoć problemi nestaju u času - ističe Ivanka koja je Sandri od srca zahvalna. Bez Sandrine bi pomoći, tvrdi Ivanka, njena obitelj bila izgubljena.

Sandra je vratila osmijeh na lice moga sina

Gđa Marija sa suprugom Brankom, 19-godišnjim sinom Mišom i 14-godišnjom kćerkom Almom živi u Austriji. Do unazad pet godina u njihovom je životu sve bilo idilično. Svi su se dobro slagali, međusobno se podržavali, bili su zdravi. Marija i Zvonimir oduvijek su dobro zarađivali, djeca su bila odlična u školi. Jednostavno, nije bilo razloga za brigu. No, kao što čovjek može u jednome trenu biti tako sretan, jednako naglo se nad njegovim životom može iznenada nadviti velika tama. Nevolje Marijine obitelji počele su kada se prije dvije godine Mišo počeo baviti sportom.

- Mišo se upisao na nogomet i uskoro se počeo žaliti na glavobolje i bol u želucu. Mislila sam da se možda na treningu ozlijedio ili da se radi o virozi. Zato sam ga odvela kod liječnika. No, on je bio siguran da se ne radi o virozi ili nečemu ozbiljnome te je rekao da se Mišo preforsirao na treningu i da odmori dva tjedna od nogometa - prisjeća se sa suzama u očima Marija. Uskoro je s Mišom završila na hitnoj pomoći.

- I dok su nalazi bili dobri, Mišo je osjećao velike bolove. Izgubio je dvanaest kilograma tijekom sljedeća dva tjedna. Kako su dani prolazili, bilo je sve gore - govori Marija vidno potresena već samim sjećanjem na sve što su prošli. Nije znala što učiniti i kome se obratiti kada joj se obratila susjeda koja je vidjela Mišu na stubištu te se zabrinula za njega.

- Uz kavu mi je objasnila da se sigurno radi o uroku te da je vidovnjakinja Sandra njenog unuka spasila od iste ovakve užasne situacije. Rekla je da je njena kćer gotovo izludjela od jada, da su i nalazi njenog unuka bili dobri, da je naglo smršavio. Vjerujte mi, odmah sam nazvala Sandru - tvrdi Marija.

- Dala sam joj samo sinovo ime i datum rođenja, a Sandra je do posljednjeg detalja opisala kako izgleda naša kuća. Znala je što proživljavamo! Rasplakala sam se od sreće i uskoro posjetila Sandru u Zagrebu - ističe Marija i dodaje - Sandra je uklonila je urok i zaštitila Mišu od negativnih ljudi. Čim sam se vratila u Graz Mišo je konačno zaspao bez bolova i već rano ujutro htio je ići na trening! Dogodilo se čudo i moj sin ponovno je bio pun energije, sretan i nasmijan! Uskoro je u potpunosti ozdravio! Sandri ćemo biti zauvijek zahvalni!

Sandra je spasila mog muža od alkohola, beskrajno joj hvala!

Ja sam Irena iz Nizozemske, moja je životna priča istinita i želim sa vama to podjeliti, imam 45 godina .

Moj cijeli život je bio sretan i sa malim sitnicima sam se veselila, bila nasmijana i pozitivnog duha. Sve kad je ušao u moj život moj dragi. Živili smo punih dvadeset godina sretno. On je radio, također i ja, stekli smo obitelj, dvije kćerkice, živili smo skromno.

Sve dok moj suprug nije upoznao jednu osobu pod imenom Ana. Skrivao je uvijek mobilni i govorio je stalno šifre na mobilnom. Kad sam ga pitala zašto stalno taj mobilni skrivaš jer ga nisi nikad skrivao i uvijek je bio na stolu, odgovorio mi je "Samo navika, oprosti".

U zadnje vrjeme ga je ostavljo na stolu ili na krevetu, od tog dana imala sam veliku sumnju u njega, ail nije samo to, bio je nervozan i ljut, a ne zamišljen kad je dobio pozive. Ja sam bila prisutna dok je bježao na terasu da razgovara, nakon razgovora je bio ljut i bjesan .

Nije prošlo dva mjeseca moja me prijateljica pita kako je moj suprug, odgovoram da je super, a u sebi sam se pitala zašto me to pita. Ja i moj suprug sve češće se svađamo, više niti spavamo skupa, ja u svoju sobu a suprug u boravku. Kad odem leći pitala sam se zašto toliko tuge u meni, više se ne smijem gdje sam, tuga me omotala u negativnost, to nisam ja više .

Jedno jutro moj suprug sprema se na posao i pita me da li i ja idem. Rekla sam da doći će moja kolegica sa posla o pokupiti će me, a ja tog dana nisam otišla na posao već sam ga slijedila da li on ide na posao ili je negdje sa svojom ljubavnicom.

Pratila sam ga i imala sam što da vidim, bio je s jednon ženom u autu i poljubio je, ostala sam ponižena.

Došla sam doma i nazvala svoju prijateljicu da je pitam zašto me pitala onaj dan da li smo dobro jer možda zna nešto. Nazvala sam je i rekla mi je da sve zna i da to nije kratko vrijeme, sve mi je ispričala. Što da radim, da se rastanem nema smisla, tu su djeca, tu je rodbina. Ne želim roditeljima reći, znaju da je moj muž divna osoba. Otišla sam da tu osobu provjerim putem interneta i slučajno sam otišla na portal i pogledala o gospođi Sandri i pročitala sam puno lijepih stvari.

Puno je ljudima pomogla, nazvala sam je i kad sam čula taj glas, topao i ugodan, kao da me je vratila u moj život pune energije. Veselo mi je sve rekla, sve sam doznala i vratila sam muža u staro stanje. Sve mi je priznao i kaže da nije bio svoj. Kako ga je ona zvala, morao je doći kod nje, ali ta žena mu je nešto radila i upravljala s njim samo da nas rastavi i uništi. Ta osoba je bila s njegovog posla jer su davno  hodali. Moj muž se nije htio ženiti prije 25 godina i zbog toga ga je htjela uništiti. Moja draga Sandra mi je vratila muža i osmjeh na licu. Sad sam sretna i zadovoljna. Obitelj je na prvom mjestu, gospođa Sandra to uvijek govori. Vjerovali ili ne, ja ću oduvijek vjerovati iako sam bila nevjerni Toma. Nazovite gospođu Sandru i vjerujte.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060 485 486    +385 958614739

fiksna linija: 0,31€ mobilna linija: 0,48€

radno vrijeme:

od ponedjeljka do petka 9-17h

subota 9-14h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze
PROMO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze

Izgubili su zdravlje, zbog dijagnoze mnogi i posao, a sada se boje kako će im uzeti i vozačke dozvole

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca.
Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju
PROMO

Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju

Juicy stručnjaci već 25 godina brinu o kvaliteti sokova proizvedenih od najboljeg voća, a ususret rođendanu predstavljena je nova kampanja "Juicy brine" koja donosi omiljeni Juicy sok u modernom re-dizajnu i održivom pakiranju.