Obavijesti

Promo sadržaj

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
5

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.

Napokon smo zakoračili u sezonu roštiljanja, a za sve potrebno od mesa pobrinula se boutique mesnica the meat, koju možete pronaći na tri lokacije u Zagrebu- Vlaška 64, Stonska 1a na Središću te na Britanskom trgu 8.

U svoju raznoliku i kvalitetnu ponudu isključivo domaćeg mesa, uvrstili su novost koja će svim domaćinima za prvi maj uvelike olakšati. Riječ je o grill kutiji kroz koju sami stvarate savršenu kombinaciju mesa za vaš roštilj. Birajte između ćevapa, pljeskavica, svinjskog karea, rebarca od vratine, lungića, sočnih BBQ rebaraca, burgera ili pak ukusnih pilećih ražnjića. Najbolji dio je da na kupovinu tri artikla iz mesnice i iznos veći od 60 eura, ostvarujete popust od 15%.

'Vaš izbor mesa, s dodatnom uštedom', parola je kojom se vodi ova zagrebačka mesnica, među građanima prepoznata zbog isključivo hrvatske ponude mesa i mesnih prerađevina.

Novost su i burger peciva by Kroštula koje od sada možete nabaviti i u omiljenim mesnicama, a pokazat će se idealna baš za praznik rada kada svojim gostima možete ponuditi i opciju složi svoj burger te pred njih poslužiti topla i sočna peciva s nizom priloga i mesom s grilla.

Iz the meata poručuju i da će na svaku kupnju iznad 60 eura poklanjati Epic Spice začine, također jednu od neizostavnih komponenti kada je priprema roštilja u pitanju. Pravilno začinjeno i marinirano meso već je pola posla- zar ne?

5
| Foto: PROMO

Ova zagrebačka mesnica i u tom pogledu štedi vaše vrijeme pripreme mesa za roštilj. Eksploziju okusa napravit će u nepcima vaših gostiju BBQ rebarca, začinjena do savršenstva i spremna za grill, zatim najmekši komadi pilećih ražnjića, lungić ili prepoznatljive roštiljke, kobasice koje je domaća javnost imala prilike probati i na ovogodišnjim adventskim kućicama u Zagrebu. Sve to skupa savršen je izbor za roštiljsku gozbu koju vjerujemo priprema gotovo svaka kuća za nadolazeći praznik rada.

Ukoliko ste u nedoumici što odabrati tu su stručni, pristupačni i ljubazni mesari koji će spremno doskočiti i tome te vam objasniti koji komad mesa je za koju namjenu te kako ga pripremiti.

A Kako gosti ne bi ostali žedni, uz najbolji grill posluži im nešto od najboljih domaćih vinskih etiketa koje kupuješ na istom mjestu- u poslovnici the meata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.