Obavijesti

Prosinac u City Centeru one donosi vam niz iznenađenja

Prosinac u City Centeru one donosi vam niz iznenađenja
20

Prosinac nije bez razloga najčarobniji mjesec u godini, a City Center one čaroliju je odlučio naglasiti brojnim aktivnostima, prigodnim popustima i iznenađenjima kroz cijeli mjesec

Jedna od zanimljivih aktivnosti održana je proteklog vikenda u City Center one Westu. Naime, City Center one West bio je domaćin manifestacije "Advent u Splitu". Tom je prilikom Turistička zajednica grada Splita svim zainteresiranim posjetiteljima predstavila bogat i raznolik program koji ih, u vrijeme adventa, čeka u "najlipšem gradu na svitu" – Splitu. U City Centeru one West posjetitelji su protekle subote uživali u degustaciji tradicionalnih dalmatinskih delicija te su im predstavljene i bogate znamenitosti Grada Splita. Tijekom trajanja manifestacije "Advent u Splitu" svi posjetitelji City Center one Westa osjetili su dašak vesele atmosfere koja ih čeka u Splitu. "Advent u Splitu" samo je jedna u nizu od zanimljivih aktivnosti koje vas očekuju u City Center One-u tijekom prosinca, najčarobnijeg mjeseca u godini.

Prošetajte prekrasno dekoriranim hodnicima i odmah ćete početi pjevušiti najljepše božićne pjesme te zamišljati brojne poklone ispod bora u vašem domu. Neka ti pokloni ove godine budu i savršeno dekorirani – a za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru omotati i dekorirati sve do Stare godine. Naravno, City vas časti ovom uslugom. Najljepše božićne pjesme zapjevajte uz klape, 13. i 14. prosinca u City Centeru one Zagreb East i Zagreb West.

A što se tiče odabira poklona – izbor je nevjerojatno velik – na raspolaganju vam je više od 400 trgovina u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split u kojima ćete pronaći izvrstan poklon za sve dobne skupine i ukuse. Brojne trgovine su za pripremile i posebne ponude i akcije te vam tako omogućile još bolju ponudu po nižim cijenama. Ako pak nemate vremena ni ideje za odabir savršenog božićnog poklona – imamo idealno rješenje za vas – darujte poklon bon City Centera one. Njime darujete drage osobe savršenim poklonom  – mogućnošću izbora! Neka sami odaberu ono što im se najviše sviđa, ono što su dugo priželjkivali i ono što bi ih najviše razveselilo. A vi ćete biti presretni kad vidite njihove široke osmjehe ovoga Božića. Kako bi lov na poklone protekao bez stresa City Center one radi do 22 sata 5., 6., 12., 13., 19., 20., 21., 22., 23. i 27. prosinca.

Svi znamo da Djed Božićnjak djeci donosi poklone dolazeći kroz dimnjak na Badnjak dok svi spavaju. A prije toga, već od 17. prosinca on će biti u City Centeru one - ne propustite dovesti svoje najmlađe da djedici šapnu svoje božićne želje, dobiju slatki poklon i fotografiju za uspomenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uživajte u blagdanima uz City Center one.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...