Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogledajte: Putovanje kroz vrijeme je ipak moguće

None Foto: Blitz 5

Nakon što su nam znanstvenici objasnili kako je gotovo nemoguće da ćemo ikada putovati kroz vrijeme, novi izračuni su pokazali kako prethodne teorije nisu bile u potpunosti točne

Rian Johnson donosi nam precizne kalkulacije putovanja kroz vrijeme i kako će velike mogućnosti koje ono pruža, prvo otkriti kriminalni milje.

Otkrio je kako će kriminalci u budućnosti probleme među sobom rješavati upravo putujući kroz vrijeme. Na velikim ekranima pogledajte priču o grupi ubojica koji sebe nazivaju Loopers, koji rade za kriminalnu organizaciju, a posao im je ubiti mete koje njihovi šefovi vraćaju u prošlost. Meta nestaje iz budućnosti, a ubojice se rješavaju tijela koje tehnički ne postoji.

U glavnim ulogama Joseph Gordon Levitt, Bruce Willis i Emily Blunt donose priču o looperu koji prepoznaje jednu od svojih meta, kao sebe iz nekog drugog vremena…

Prema mišljenju mnogih Looper konkurira za jedan od najboljih filmova 2012. godine uopće, te je zasigurno film koji će ostaviti duboki trag u svjetskoj kinematografiji! Nestrpljivo ga očekuje i kritika i publika. Na nedavnom festivalu u Torontu predstavio se kao jedan od najboljih sci-fi uradaka i najbolji film koji obrađuje putovanje kroz vrijeme nakon filma “12 Monkeys”. Total Film je Looperu dao 5 zvjezdica, maksimalnu ocjenu koju rijetko dodjeljuje i do sada se pokazala kao garancija uspjeha.

Nemilosrdni zadatak i akcijom nabijeni rasplet - ne propustite u multipleksima CineStar i ostalim kinima od 27. rujna.