Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iz kamiona mu se rasuo asfalt, auto se zaletio ravno u njega

None Foto: Čitatelj 24sata

Asfalt se prosuo u Ulici Balde Fučka na predjelu Pašac u Rijeci. Vozač kamiona nije ništa primijetio već je nastavio svojim putem prema Grobniku. Cestu su očistili

Na predjelu Pašac u Rijeci, u četvrtak oko 12 sati, u Ulici Balde Fučka kamion koji je prevozio asfalt ostao je bez dijela svog tereta.

- Vozio sam malo dalje od tog kamiona, ali dovoljno da vidim kako prosipa asfalt dosta dugačkim dijelom ceste - rekao je čitatelj i dodao kako je zaustavio auto i stao sa strane.

Iza njega je išao drugi automobil koji nije primjetio prosuti asfalt i zaletio se ravno u njega, zatim je brzo prešao na drugu stranu ceste te nastavio vožnju. Čitatelj je pozvao službu za ophodnju ceste i nastavio svojim putem. U poslijepodnevnim satima, kada se vraćao istim putem, vidio je kako je cesta očišćena. Kako kaže, vozač kamiona nije primjetio da mu je asfalt pao iz prikolice te je nastavio svojim putem prema Grobniku.

Policija je dobila dojavu oko 12.30 sati da se na području Orehovice kreće kamion iz čije prikolice ističe masa, najvjerojatnije asfaltna.

- Na mjestu događaja, zatekli smo djelatnike Ceste Rijeka kako uklanjaju to s ceste i komunalnog redara iz Rijeke. Trenutno se radi na utvrđivanju koji je kamion to bio i kome pripada - rekli su u riječkoj policiji.

Komentari (2)
  • Pravi profesionalac... dobro da nije prikolicu izgubio

    14. 12. 2013,   10:20
  • Gorbniku. Čestu su očistili Zašto Admin ne ispravi ovaj text ?

    14. 12. 2013,   10:03