Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sletio u jarak, sat su vremena rezali auto da izvuku vozača

None Foto: Vjeko 6

Vozač Hyundaija u Vučjaku Feričanačkom u srijedu oko 15 sati izgubio je nadzor nad vozilom te je u punoj brzini sletio u jarak. Za sjedalo ga je prikliještio motor auta...

Ozlijeđen je, ali nije u životnoj opasnosti, rekli su nam u srijedu navečer u osječko-baranjskoj policiji. Oni još nisu imali rezultate očevida, ali čitatelji navode da je vozač u srijedu oko 15 sati u Vučjaku Feričanačkom punoj brzini sletio s ceste u jarak. 

-  Prvi su mu u pomoć poskočili mještani sela. Čovjek koji je vozio automobil bio je zaglavljen između sjedala i volana i od udarca je rasjekao dijelove lica i brade. Pokušali smo ga osloboditi dok ne dođe hitna, ali nismo uspjeli. U prvom trenutku čovjek je bio bez svijesti, ali kasnije je samo mrmljao da ga bole leđa i da mu pomognemo. Naime, motor auta od siline udarca pomaknuo se naprijed, te je čovjek ostao zaglavljen. Zahvaljujući brzoj reakciji Hitne pomoći i vatrogasne postaje Našice, čovjeka su izvadili iz auta. Više od sat vremena je trajalo izvlačenje, jer su morali rezati krov i sjedalo da ga mogu izvući - rekao nam je Vjeko, čitatelj koji se zatekao na mjestu nesreće. 

Komentari (22)
  • nije Fiat nego Hyundai

    16. 9. 2015,   20:39
  • jaooo Igore crni Igore. Nije "Hyudaija" nego Hyundaija

    16. 9. 2015,   22:07
  • Motor se pomaknuo naprijed i prikllještio vozača?

    16. 9. 2015,   21:24