Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kombi se zabio u Opel Astru koja je odletjela u tramvaj

None Foto: snimio čitatelj 3

Čitatelj 24sata rekao je da se osobni automobil Opel Astra od siline udarca zabio u tramvaj broj sedam. Auto je potpuno uništen. Jedna je osoba ozlijeđena.

Oko 10.20 sati hodao sam Vlaškom ulicom. Vidio sam da crna Opel Astra stoji razbijena nasred ceste, a kraj nje je bio žuti kombi, kazao je čitatelj 24 sata koji je u ponedjeljak vidio prometnu nesreću na zagrebačkom Kvaternikovom trgu. Dodaje da su hitna pomoć i policija stigle brzo na mjesto nesreće. 

Iz policije kažu da se žuti kombi zabio u osobni automobil Opel Astru te da se ona, od siline idarca, odbila u tramvaj broj sedam. Zastoja u prometu nije bilo. Jedna je osoba, vjerojatno vozač Opel Astre, ozlijeđena. Hitna ju je prevezla u Kliniku za traumatologiju Zagreb u Draškovićevoj ulici. Nakon očevida znat će uzrok sudara.

Komentari (7)
  • Kako često šetam po gradu stalno gledam jedne te iste face kako voze i mobiteliraju i nije mi jasno kako ih ne kažnjavaju svaki dan... a tek kad žensko u džipčini uhvati mobitel... strava od manevara

    30. 7. 2012,   20:45
  • taman sam tada išao u grad i lažu da nije bilo zastoja. bila je kolona tramvaja do križanja maksimirska - šulekova

    30. 7. 2012,   13:59
  • Po slici Astre jasno se može primjetiti da je vozač kombija pregledavao poruke i nije gledao pred sebe,a o razmaku da ne govorimo.Na sličan način stradale su žene u tunelu Ledenik.Koliko puta imam priliku gledati kako vozači prčkaju po mobiju i ne gledaju na cestu.Treba policija početi naplačivati kazne i time bi se smanjile nesreće.Sada će zbog njegovog drskog ponašanja osiguranje isplatiti štetu vozaču Astre za nastalu štetu na autu pa još za ozijede itd.Nadamo se da čovjek u Astri nije teško povrijeđen.

    30. 7. 2012,   16:37