Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kontejner težak dvije tone u vožnji mu je ispao kraj auta

None Foto: Čitatelj 24sata 5

Na Slavonskoj aveniji iz kamiona je ispao kontejner na cestu. Srećom, nije pao na aute koji su nailazili. Vozač kamiona se brzo snašao i dizalicom vratio kontejner

Čula sam snažan udarac. Vidjela sam da je kontejner skliznuo s kamiona. Na sreću nije pao na aute koji su nailazili, kazala nam je čitateljica koja je fotografirala nezgodu.

Na Slavonskoj aveniji u Zagrebu u srijedu oko 10 sati vozaču kamiona u vožnji je pao kontejner težak oko dvije tone na cestu. Nitko nije ozlijeđen.

- Nastala je manja gužva na cesti, no vozač kamiona se brzo snašao. Dizalicom je vratio kontejner na kamion i nastavio svoju vožnju - dodaje čitateljica. Policija nije stigla.

Komentari (32)
  • Mora da ga je JAKO dobro osigurao !!!!!!!!!!!!!Dobro da se nije kome kaj dogodilo.

    4. 12. 2013,   19:47
  • Ah, i ja vozim kamion. Kolko puta ispod cerade ne vezem teret mislim palete. Ali kad njemac kaze 60 eur po gurtni poceo sam vezati. Makar ovo je kontejner za gradilista koji se ne moze pricvrstit kao brodski kontejner. Trebao je barem dve gurtne stavit i bilo bi srece. Dobro pa nije niko nastradao, netreba sad pametovati. Svi smo nemarni u danasnje vrijeme.

    4. 12. 2013,   20:39
  • To ti je tako kad vozačku kupiš u Derventi na vašeru,ja bi mu vozačku poderao i natjerao bi ga da ju pojede,takvi seljaci kvare ugled pravih vozača kamiona,šta misliš da je taj kontejner pao na auto,ma vjerovatno bi prošao kao i onaj ubojica iz ledenika,Stričak ili kako se već preziva,kad voziš kamion to je velika odgovornost,ugl taj koji je slikao odmah nazvati policiju i da idiotu oduzmu vozačku !!!

    4. 12. 2013,   19:47