Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestao u dimu: Izletnicima se zapalio autobus i čitav izgorio

None Foto: Čitatelj 24sata 7

Autobus tvrtke Slavonija busa vozio je 60 ljudi iz Novske na izlet u Kosinj. Vozač je u utorak oko 8.30 primijetio dim na motoru i na vrijeme iz vozila izvukao putnike

U požaru, u kojem je uslijed kvara na električnim instalacijama, u utorak oko 8.30 sati na cesti Otočac - Krasno, kod skretanja za Kosinj, u potpunosti izgorio autobus Slavonija busa, nasreću nije ozlijeđen niti jedan od šezdeset izletnika iz Novske.

Primjetivši dim na motoru vozač je na vrijeme reagirao te zaustavio i ispraznio autobus. Požar je potom krenuo gasiti aparatom, ali ogroman plamen i dim nemilom brzinom širili su se cijelim vozilom.

U pomoć su pozvani vatrogasci DVD-a Krasno i Perušić, koji su s jednim vozilom i tri vatrogasca na mjesto nesreće stigli dvanaest minuta kasnije. U pomoć su im ubrzo pritekla i dva vozila s četiri vatrogasaca JVP Gospić. Požar je lokaliziran u roku od dvadesetak minuta dok je dogašivanje trajalo još nekih pola sata. Promet, koji je za to vrijeme bio blokiran, normaliziran je oko 11 sati. Materijalna šteta procijenjuje se na oko tristo tisuća kuna.

Komentari (4)
  • U naslovu spominjete Slavijatrans, a u članku Slavonijatrans...DOBRO ČITATE LI VI ŠTO PIŠETE??

    25. 6. 2013,   21:02
  • Autobus je od Slavonija Busa, nikakav Slavijatrans niti Slavonijatrans. Poštovani novinari iz 24 sata, mogli bi se malo raspitati i informirati prije no što nešto objavite. Ne biste vjerovali, u današnje doba interneta, mnogo toga se može saznati i dobro se informirati. Sramota za 24 sata i hrvatsko novinarstvo.

    25. 6. 2013,   21:48
  • Autobus Slavonija Busa iz Novi Grada kod Slavonskog Broda

    25. 6. 2013,   22:19