Obavijesti

Reporteri

Komentari 206

Opasne igre: Curice se penjale po krovu dvorane na Višnjiku

Opasne  igre: Curice se penjale po krovu dvorane na Višnjiku
4

Curice stare između četiri i sedam godina popele su se na kupolu zadarske dvorane. Prolaznici su ih gledali u šoku. U blizini nije bilo njihovih roditelja

VIDEO

Djevojčice su se rukicama držale za žljebove krova i penjale se. Nije bilo nikoga u blizini. Od prizora nam je zastao dah, kazala nam je Snježana Stojadinov.

Njezina je kći Emily u srijedu oko 20 sati snimila dvije djevojčice stare između četiri i sedam godina kako se penju na 27-metarsku kupolu dvorane Višnjik u Zadru.

Ma zamislite da su se poskliznule!? Na svu sreću, sve je dobro prošlo. Stalno smo se pitale gdje su im roditelji i kako se ovako bizarna stvar uopće može dogoditi, rekla je Snježana

- Vodila sam kći na trening cheerleadersica. Bliži se državno prvenstvo, pa cure drži euforija, tako da smo tek krajičkom oka primijetile da se nešto događa na kupoli ‘peke’ - ispričala je Snježana. Kazala je da je njihov uspon trajao kojih desetak minuta. Došle su do vrha, a potom su krenule nazad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako su se popele, tako su se i spustile. Cure su sišle s krova, nasmiješile nam se i otrčale dalje - rekla je.

Snježana ne zna odakle su došle, ali pretpostavlja da su s igrališta ili okolnih kuća u Banini. Ne želi ni zamisliti što bi se dogodilo da su pale.

- Ma zamislite da su se poskliznule!? Na svu sreću, sve je dobro prošlo. Stalno smo se pitale gdje su im roditelji i kako se ovako bizarna stvar uopće može dogoditi - rekla je Snježana.

Direktor: Ovo mi je prvi glas o tome. Neće se ponoviti

Direktora Sportskog centra Višnjik Dina Baila iznenadilo je pitanje o dvije djevojčice na kupoli.

- Ovo mi je prvi glas o tome. To je prvi slučaj da se gore popeo itko osim naših ljudi koji rade na održavanju. Svakako ćemo postrožiti nadzor i to se više neće ponoviti. Imamo zaštitara s južne strane dvorane, koji na dva monitora prati događanja iznutra i izvana. Nažalost, nemamo kamere koje bismo uperili u krov kupole, ali pobrinut ćemo se da se djeca više nikad ne penju po njoj - kazao nam je Dino Bailo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang