Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poručili su HDSSB-u: 'Osijek nikad neće postati Glavaševo'

None Foto: Čitatelj 24sata

Prije nekoliko dana na ulazu u Donji grad, gradsku četvrt u kojoj stanuje Krešimir Bubalo, osvanuo je plakat s porukom gradonačelniku da mišljenje traži u Mostaru

Glavaš je zločinac, Osijek nikada neće biti Glavaševo, Bubalo odlazi, Osijek Osječanima, HDSSB u Remetinec..., tek je dio velikog broja grafita koji su u srijedu ujutro 'osvanuli' na brojnim pročeljima zgrada i kuća u središtu Osijeka.

U policiji još ne znaju tko je crtao grafite. Krešimir Bubalo, osječki gradonačelnik, najavio je podnošenje kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.

- Tko god je to napravio, uništava grad! Mi čistimo, a oni prljaju. Ni za četiri godine nismo uspjeli sve očistiti što su oni koji su bili na vlasti prije nas uprljali - kaže Krešimir Bubalo.

Grafiti su samo nastavak bespoštedne predizborne kampanje

Osječki grafiti su samo nastavak bespoštedne predizborne kampanje u kojoj gotovo svi gradonačelnički kandidati najviše napadaju vladajući HDSSB. Tako je prije nekoliko dana na ulazu u Donji grad, gradsku četvrt u kojoj stanuje gradonačelnik Bubalo, osvanuo veliki jumbo plakat s natpisom: "Sretan put gradonačelniče, do vašeg mišljenja u Mostaru dijeli vas 380 kilometara"!

Vrkiću raste popularnost, pobjeđuje Bubala u drugom krugu?

Zaoštravanjem predizborne retorike počele su se mijenjati i prognoze konačnog ishoda lokalnih izbora. Tako donedavno neprikosnoveni Krešimir Bubalo, prema istraživanju Ipsos pulsa, u drugom krugu izbora za gradonačelnika Osijeka ne bi pobijedio svojeg protukandidata Ivicu Vrkića, koga podupiru SDP, HNS i HSU.

Komentari (118)
  • rečeno je neki dan da je hdssb folklor..sve je ovo prljava kampanja vlasti,jedni folkloraši,jedni crnokošuljaši samo su oni bajni..ne daj se slavonijo ni hdz-u ni sdp-u..poz iz dalmacije

    11. 4. 2013,   14:59
  • SDP-e i HDZ-e van iz Slavonije.

    11. 4. 2013,   15:59
  • Svakog vikenda vodeća gospoda iz Županije i Osijeka idu u Mostar u zatvor slušati naredbe svoga dragog vođe. Ne smijemo dozvoliti da nam sudbinu određuje čovjek koji je u zatvoru!

    11. 4. 2013,   22:07