Obavijesti

Reporteri

Komentari 314

Pravio se važan: Palio gume na raskrižju pa razbio Maserati

Pravio se važan: Palio gume na raskrižju pa razbio Maserati
2

Vozač Maseratija vrtio se u krug i palio gume usred raskrižja na Zagrebačkoj aveniji. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao Ford Fiesta s kojim se sudario

VIDEO

Svadbena povorka vozila je prema hotelu na Zagrebačkoj aveniji u subotu navečer. Vozač Maseratija palio je gume u raskrižju, a onda se sudario s vozačem Forda koji je prošao kroz zeleno svjetlo na semaforu, rekao je čitatelj.

Vesela povorka gostiju trebala se probiti do sale, a kako im nitko ne bi smetao na putu, nekoliko automobila iz povorke blokirala su promet na raskrižju kako bi zaustavili druga vozila.

- Vozač BMW-a blokirao je semafor. Nisam mogao proći kroz raskrižje zbog njega. A u raskrižju se vozač Maseratija GranTurismo vrtio u krug i ‘palio’ gume. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao vozač Forda. Kako se Maserati vrtio, vozač ga nije vidio pa se sudario s njim - rekao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu.

Dodaje da je vozač Maseratija “palio” gume nekoliko minuta, a kad se sudario s Fordom, odmah je pobjegao. Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su se na Zagrebačkoj aveniji sudarili vozač (58) Ford Fieste i vozač nepoznatog automobila.

- Nepoznati vozač automobila izgubio je kontrolu i zabio se prednjim dijelom automobila u prednji kraj Forda Fieste. U ovoj nesreći, nasreću, nitko nije ozlijeđen - rekli su nam u zagrebačkoj policiji.

Pitanje je gdje je bila policija dok je vozač Maseratija divljao raskrižjem. Gradska cesta nije mjesto za divljanje i ovakvo divlje utrkivanje automobilima. 
Za takve stvari postoji staza poput one na Grobniku, a na građanima nije da rade policijski posao jer za to nisu plaćeni, a i nepotrebno svoje živote izlažu mogućoj opasnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu