Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sletio s ceste: Izbjegao sudar s šleperom pa se zabio u drvo

None Foto: čitateljica 24sata 5

Vozač kamiona s prikolicom izgubio je kontrolu u zavoju. Vozač tegljača koji je nailazio iz suprotnog smjera da izbjegne sudar sletio je s ceste. Udario je u stablo

Vozač šlepera je u Budančevici kraj Đurđevca u utorak oko 17.15 sati izgubio kontrolu u zavoju. Prikolica šlepera se zanijela i prešla u suprotni trak. Vozač kamiona koji je nailazio da izbjegne tragediju sletio je s ceste. Zabio se u stablo.

- Čula sam snažan udarac. Istrčala sam iz kuće i vidjela sam da se kamion zabio u stablo. - kazala nam je čitateljica 24sata koja je fotografirala nesreću.

Policijska uprava koprivničko - križevačka potvrdila nam je da je u utorak oko 17.15 sati u Budančevici pokraj Đurđevca kamion izletio s ceste. Nitko nije ozlijeđen. Nakon završenog očevida znati će se više pojedinosti o nesreći.

Komentari (1)
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    4. 12. 2012,   22:19