Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udario kamenu ogradu pa mu iz kamiona ispale boce vode...

None Foto: Čitatelj 24sata 3

Vozač je pokušao okrenuti kamion. No, nije uspio. Od jakog udarca otvorila su se vrata prtljažnog prostora, a kutije s bocama vode ispale su na parkiralište i terasu

Vozač je u četvrtak poslijepodne trgovini u Povljani na otoku Pagu dostavio vodu. Nakon što je pretovario robu pokušao je okrenuti kamion. No, nije uspio već je stražnjim dijelom udario u kamenu ogradu. 

Turisti su zbog buke odmah istrčali na balkone i imali što vidjeti. Od jakog udarca otvorila su se vrata prtljažnog prostora, a kutije s bocama vode ispale su na parkiralište apartmanske kuće i na terasu koja se nalazi u prizemlju. Turisti koji ljetuju u apartmanu na najnižem katu pomogli su u sakupljanju boca.

- Na tom parkiralištu inače uvijek ima dosta automobila no srećom ovaj put nije bilo nikoga - rekao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu. 

Komentari (5)
  • 1. to uopće nije šleper nego obični kamion 2. to nisu vrata nego rampa kamiona koja se ne otvara tako lako kao vrata.... tko je ovo pisao može slobodno za redatelja cobre11

    16. 8. 2012,   23:29
  • jadni turisti došli da se odmore, a oni ih zaposlili, lijepa razglednica iz Hrvatske

    17. 8. 2012,   11:16
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    17. 8. 2012,   01:21