Obavijesti

S policom best doctors plus do najboljih svjetskih liječnika

S policom best doctors plus do najboljih svjetskih liječnika
3

Sklopiti policu BEST DOCTORS PLUS vrlo je jednostavno, a cijena za odrasle osobe je samo 99 kuna mjesečno. Polica pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura

Mnogi od  nas o zdravlju misle tek kad se razbole i onda sponzaju koliko je zdravlje vrijedno. Nemojte biti jedan od takvih! Mislite na svoje zdravlje na vrijeme, osigurajte se kako bi u slučaju moguće pojave bolesti dobili najbolju zdravstvenu uslugu. Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni su troškovi prijevoza za osiguranika i osoba u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku. BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31.dana života i odraslima do 64. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda.

Zašto se osigurati?

Bolesti srca i krvnih žila među najčešćim su bolestima u razvijenim zemljama i najčešći su uzrok smrti. Te bolesti su vodeći uzrok smrtnosti i u Hrvatskoj, a godišnje odnesu oko 26 tisuća života, što čini polovicu ukupnog broja umrlih u Hrvatskoj. Zanimljivo je da cirkulacijske bolesti više pogađaju žene. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), od bolesti srca i krvnih žila umre oko 15 tisuća žena i 11 tisuća muškaraca svake godine. Rak je drugi najznačajniji uzrok smrti u Hrvatskoj, od kojeg umire svaki četvrti stanovnik, točnije 26% stanovništva u Hrvatskoj. Stopa pojavnosti karcinoma, kao i stopa smrtnosti više su u muškaraca nego u žena. Prema podacima Registra za rak HZJZ-a za 2012. godinu bilo je 22.776 novooboljelih od karcinoma, a godinu prije bilo  je 20.510 novooboljelih od karcinoma. Prema iznesenim podacima, tri od četiri smrtna slučaja u Hrvatskoj rezultat su bolesti srca i krvnih žila te karcinoma. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku čak 75% građana Hrvatske obolijeva i umire od najtežih bolesti: karcinoma, kardiovaskularnih bolesti, neuroloških bolesti i drugih teških bolesti.

Pravovremena i ispravna dijagnoza bolesti, a nakon toga izbor optimalne metode liječenja te najbolja izvedba liječenja u vrhunskim klinikama svakako će pridonijeti ishodu liječenja. Best Doctors Plus je idealan proizvod za one koji žele kontrolirati bolest i osigurati se kako bi dobili najbolju moguću skrb ukoliko se bolest pojavi, a to je nešto što može zadesiti svakoga od nas. Ako vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku tri najbolje svjetske klinike gdje je liječenje moguće obaviti te omogućiti liječenje i to za:

• Liječenje karcinoma
• Zahvat premoštenja koronarnih arterija
• Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka
• Neurokirurške zahvate
• Transplantacije organa.

Prosječni troškovi medicinskih zahvata u privatnim klinikama u Europi i u SAD u:

 Operativni zahvat odstranjenja karcinoma - 150.000 USD
 Transplantacija koštane srži  200.000 – 450.000 USD
 Premosnica koronarnih arterija - 90.000 USD
 Zamjena srčanog zaliska - 100.000 USD

Kako do police BEST DOCTORS PLUS?

Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna. Sklopiti policu BEST DOCTORS PLUS vrlo je jednostavno i povoljno, a do police možete na tri načina:

 Putem stranice czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

 Pozivom na besplatni telefon 08005510

 Sklapanjem police u svom domu ili u poslovnicama Croatia zdravstvenog osiguranja ili Croatia osiguranja

Best Doctors usluga liječenja i drugog liječničkog mišljenja prisutna je na tržištu u više od 70 zemalja s globalnom bazom od preko 50.000 liječnika. Uslugu drugog liječničkog mišljenja i liječenja pružaju najbolji svjetski liječnici u  vrhunskim klinikama širom svijeta, a ovo su samo neke od njih:

The Royal Hospital of London osnovana 1740. godine. godine predstavlja najveću samostojeću bolničku zgradu u Europi.  U sastavu bolnice nalazi se jedna od najvećih europskih dječijih klinika. U bolnici se nalazi 727 bolničkih kreveta i ukupno 26 operacijskih sala, a bolnica je najveći trauma centar u Velkoj Britaniji. 

Cedars-Sinai Medicinski Centar je bolnica s 958 bolničkih kreveta,  smještena  u Los Angelesu u Kaliforniji. Radi se o multidisciplinarnoj kliničkoj i znanstvenoj ustanovi koja predstavlja centar izvrsnosti s preko 10.000 zaposlenika od kojih je više od 2.000 liječnika različitih specijalnosti.

Međunarodni institut za neuroznanosti u Hannoveru u Njemačkoj pruža zdravstvenu zaštitu za cijeli niz bolesti povezanih sa živčanim sustavom s vrhunskim liječnicima i najboljom medicinskom tehnologijom u svijetu.  U pružanju usluga sudjeluju zdravstveni radnici raznih specijalnosti predvođeni liječnicima specijalistima neurologije, neurokirurgije, neuroradiologije i ortopedije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'