Obavijesti

Samo danas iskoristite 49% popusta na Mondo.hr

Samo danas iskoristite 49% popusta  na Mondo.hr
1

Jeste li spremni za još jednu Super srijedu? Danas smo za vas izdvojili odličan Clinique putni set, moderne Borboleta narukvice i Umbro tenisice za nogomet.

Tražite li nove tenisice, moderne fashion narukvice ili vrhunsku kozmetiku, Mondo.hr je za vas danas pronašao odličnu kombinaciju! Samo do ponoći traju odlični popusti na tri artikla iz ponude: Clinique putni set, Borboleta narukvice i Umbro tenisice za nogomet.

Besprijekorni u svakom trenutku uz Clinique

Ostanite besprijekorni na svakom putovanju uz odličan Clinique 'Gold' travel komplet. Set sadrži maskaru koja će istaknuti vaše oči čak i kada nemate vremena za šminkanje, parfem koji će stati u svaku torbicu te lak za nokte nježne boje. Cijena kompleta samo danas iznosi 169,00 kn.

Predivan svijet Borboleta narukvica

Narukvice koje su zaludjele cijeli svijet, a došle su upravo iz Zagreba, samo danas mogu biti vaše za 109,00 kn. Classic i Candy modeli s predivnim pozlaćanim detaljima uljepšat će vam svaki dan i izmamiti vam osmijeh na lice divnim porukama iz filmova ili pjesama.

Nogomet u kvartu uz Umbro

Nogomet nije samo sport, već se uz njega vežu i druženja s ekipom, a kako bi nogomet u kvartu s dečkima bio još zabavniji, Mondo.hr za vas izdvaja Umbro Velocita modele za indoor i umjetnu travu uz uštedu od 42% i cijenu od 199,99 kn. 

Posjetite Mondo.hr i samo danas do ponoći iskoristite odlične popuste na tri izdvojena artikla. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'