Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U četvrtak uz 24sata, Müller je za vas pripremio popuste!

None Foto:

U četvrtak u 24sata, Müller je pripremio za vas i vaše najmilije vrhunske kupone za vrhunsku uštedu! Uvjerite se sami i otkrijte raznoliku ponudu Müllerovih marki!

Ekskuluzivno u tiskanom izdanju 24sata, Müller je za čitatelje pripremio iznenađenje. U četvrtak 1.10. ne zaboravite kupiti vlastiti primjerak 24sata jer je Müller samo za vas pripremio popuste na veliki broj odabranih proizvoda za vas i vaše namilije. Očekuju vas vrhunski kuponi za vrhunsku uštedu.

Među kuponima ćete moći pronaći nevjerojatne popuste prodizvoda za njegu lica i tijela, za sebe i za one najmlađe, ali i ponešto za kućnog ljubimca.

Izbor,  kvaliteta  i  povoljne  cijene  –  to  predstavljaju Müller drogerije. Stalne kontrole kvalitete unutar same tvrtke te dodatne kontrole dobavljača trajno osiguravaju beskompromisno visoku kvalitetu Muller proizvoda. Kupcu je danas najvažnije pružiti raznolikost asortimana, odnosno mogućnost odabira. Taj zadatak zasigurno ispunjavaju Müllerove kvalitetne robne marke: s preko 2.500 proizvoda i 34 marki označavaju proizvode vrhunske  kvalitete  po  najpovoljnijim  cijenama!

Uvjerite se sami i otkrijte raznoliku ponudu Mullerovih kvalitetnih robnih marki, koje na tržištu predstavlja pod novim imenom: „Moja Müller marka!“