Obavijesti

"Samo tvoja pizza iz Ravnica" traži najboljeg chefa

"Samo tvoja pizza iz Ravnica" traži najboljeg chefa
1

Pizzeria Scooter's iz Ravnica poziva sve zainteresirane da osmisle vlastiti recept za pizzu i uključe se u veliku nagradni natječaj „Samo tvoja pizza iz Ravnica“.

 Kada biste mogli birati između svih namirnica na svijetu, koje biste stavili na vašu savršenu pizzu? Šunka, sir, gljive, povrće, voće ili možda čokolada? Više niste ograničeni sadržajem frižidera i novčanika. Budite kreativni, spojite nespojivo i zadivite Scooter'sov stručni žiri. Pokažite svima tko je glavni chef u kvartu i okolici te osvojite deset pizza za sebe i ekipu.

Pizzeria Scooter's poziva vas da se okušate u izazovu i kreirate vlastiti recept za pizzu. Uključite maštu i smislite kreativnu kulinarsku kombinaciju. Scooter'sov stručni gastro sud razmotrit će sve prijedloge i odlučiti o pobjedniku. Pobjednička pizza iz Ravnica bit će uvrštena u stalnu ponudu pizzerie Scooter's.

Onaj koji osmisli najkreativniju kombinaciju osvojit će deset pizza za sebe i frendove. Uz popriličnu količinu Scooter'sove slasne pizze, pobjednik dobiva i titulu chefa kvarta. Chef će biti svečano predstavljen 27. svibnja, povodom Europskog dana susjeda. Prijaviti se možete putem obrasca na dnu teksta ili osobno u pizzeriji Scooter's, na adresi Rabusova ulica broj 13 u Ravnicama, Zagreb. Uvjete i detalje nagradnog natječaja provjerite u pravilniku natječaja.

Iako će chefom postati samo jedan, Scooter's se pregrštom svakodnevnih popusta i akcija pobrinuo da ni ostatak gostiju ne prođe nenagrađeno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva Scooter'sova ponuda stvorena za bolji početak dana, „Doručak kod Scooter'sa“ uključuje pizza sendvič uz kavu,čaj ili kakao po promotivnoj cijeni od 13 kn. Ovo je odlična vijest za sve one koji su često u gužvi. Više ne morate birati između obroka i kave, obavite sve na jednom mjestu i započnite dan ukusnim doručkom i toplim napitkom po izboru.

Ukoliko ste jedan od onih koji početak dana ne mogu zamisliti bez kave i novina Scooter's je osmislio idealnu ponudu i za vas. „Kava za dvoje + novine gratis“  omogućuje vam da uz jednu naručenu kavu dobijete primjerak najčitanijih dnevnih novina 24sata i još jednu kavu potpuno besplatno. Ponuda za kavu nikada nije zvučala ovako primamljivo, a ni ovako povoljno.

Slično kao i s kavom, Scooter's je velikodušan i kada su pizze u pitanju. „Pizza za dvoje“ jedinstvena je ponuda putem koje uz jednu naručenu pizzu drugu dobivate gratis. Dvije sočne i  ukusne pizze za cijenu jedne, ponuda je koju nećete moći odbiti. Sve gratis ponude vrijede za konzumaciju drugog pića ili jela istog ili nižeg cjenovnog ranga.

Osim gratis ponuda Scooter's svim slavljenicima rođendana poklanja poseban rođendanski popust po principu, koliko godina slaviš toliko posto popusta. Sada znate gdje je najbolje mjesto za rođendansku proslavu uz ukusne i slasne pizze.

Dok uživate u Scooter'sovim izvanrednim ponudama, još jednom vas podsjećamo da se pridružite nagradnom natječaju. Možda baš vi postanete glavnim chefom u kvartu i ostavite vječni trag u Scooter'sovom jelovniku.

Odlična hrana, ljubazno osoblje i izvanredne ponude ono su što Scooter's čine pravim odabirom za svako nepce. Scooter'sova ponuda uključuje dvadeset ukusnih vrsta pizza pripremljenih od isključivo domaćih i svježih namirnica poput svježe rikole, cherry rajčica, bosiljka, dalmatinskog pršuta, pancete te originalne Buffalo mozzarele. Osim pizze u Scooter'sovoj ponudi pronaći ćete i mnoštvo različitih tjestenina (torteline, tagliatelle te autohtone šurlice) pripremljenih s integralnim brašnom i crnilom sipe (u jelima s morskim karakterom) te rižota spravljenih u a la cart maniri s tradicionalnim sirom Grana Padana i nezaobilaznim bosiljkom. U ponudi se također nalaze salate od svježeg povrća u kombinaciji s feta sirom te jadranskim kozicama.

Pizzeria Scooter's nalazi se u Rabusovoj ulici broj 13 u Zagrebu i radi svakim danom od 8 do ponoći. Za rezervacije i dostave zovite na telefonski broj: 01/2385421 ili 091/4546017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!