Obavijesti

Sancta Domenica otvara multibrand store u Rijeci!

Sancta Domenica otvara multibrand store u Rijeci!
4

Svečanim otvorenjem 19.10. u 12 sati otvaramo vrata svim kupcima te vas pozivamo da posjetite ekskluzivan multibrand store na adresi Užarska 30, Rijeka.

Sancta Domenica predstavlja ekskluzivan i kompletan asortiman Panasonic, Sony i Samsung  proizvoda te kupcima i ljubiteljima elektronike nudi najbolju uslugu na najvišem nivou. Želite li kupiti poklon, opremiti stan ili apartmane, sve traženo pronaći ćete u Sancta Domenica  trgovini, ili ćemo to mi za vas nabaviti i isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Ljubazno osoblje Sancta Domenice je educirano i upućeno u sve što se trenutno nudi na svjetskom tehnološkom tržištu i sa zadovoljstvom će vas informirati o bilo kojem proizvodu i njegovim mogućnostima, te vam ponuditi upravo ono što vam treba.

Povodom samog otvorenja očekuju vas mnoga iznenađenja. Odabrani artikli po promotivnim cijenama, tombola, hrana i piće, igre i još mnogo toga!

Sancta Domenica je ovlašteni uvoznik za SONY, SAMSUNG I PANASONIC, te ekskluzivni uvoznik Playstation asortimana.

Uz navedene brandove, od 1. listopada 2012 TVRTKA Sancta Domenica d.o.o. je započela ekskluzivnu distribuciju PlayStation konzola, PS periferije i pripadajućeg Softwarea.

Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada bilježi rast svake godine kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. 

Tržištu nudimo kompletan asortiman zabavne tehnologije kroz lanac specijaliziranih trgovina Sony Center, Samsung Brand Store i Panasonic Store kao i kroz specijalizirane web trgovine www.sonycenter.hr, www.samsungcenter.net, www.panasonicstore.hr s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. 

Više informacija o Sancti Domenici možete dobiti na www.sancta-domenica.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'