Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

10 najekstremnijih bendova: Oni su bizarni, poremećeni...

None Foto: Screenshot

Tetovaže preko cijelog tijela nisu ništa novo pogotovo u svijetu heavy metala, ali Belgijanci Tat2NoiseAct to dižu na skroz drugu razinu tetovirajući se na pozornici

Nekada je Elvis Presley šokirao publiku sa, za ono vrijeme, skandaloznim plesom, koja je isprva zabezeknuto, a onda s oduševljenjem promatrala i upijala svaki njegov pokret ili riječ, uzdah, uzvik... Pitanje je kako bi tadašnji dežurni moralisti reagirali na ove bendove, koji granice ljudske pristojnosti savijaju onkraj točke pucanja, piše net.hr. 

Tat2NoiseAct

Tetovaže preko cijelog tijela nisu ništa novo pogotovo u svijetu heavy metala, ali Belgijanci Tat2NoiseAct to dižu na skroz drugu razinu tetovirajući se međusobno na pozornici, uživo. Oni povezuju igle za tetoviranje s pojačalima i ostalim izvorima buke koje tada proizvode nepodnošljivo zujanje i skvičanje. 

Screenshot

Uz uobičajene gitare i baseve, jedan od članova benda (koji uvijek nosi meksičku masku za hrvače) odgovoran je za sviranje na alatu za tetoviranje. Pjevač često načička tijelo iglama i špricama kako bi izgledao što manje zaposlivo.

Druge bizarne bendove pročitajte OVDJE.

Komentari (8)
  • OVO JE SOTONA ! ! NA ZEMLJI ! !

    14. 5. 2015,   09:04
  • Freak show....!!!!

    14. 5. 2015,   08:41
  • Al oni znaju sta rade

    14. 5. 2015,   09:50