Obavijesti

Show

Komentari 111

10 plastičnih operacija zvijezda koje kao da su iz noćnih mora

10 plastičnih operacija zvijezda koje kao da su iz noćnih mora
1

Zbog holivudske opsesije mladolikim izgledom, mnoge su se zvijezde odlučile 'korigirati' u ordinacijama plastičnih krirurga, no neke su u tome i pretjerale i, vjerojatno, požalile odluku

VIDEO

Lil' Kim

Reperica je od početka svoje karijere sredinom devedesetih vrlo lako privlačila pažnju publike i medija. Provokativan stil odijevanja i eksplicitne pjesme osigurale su joj popularnost kojoj je težila.

No iako je bilo vidljivo da joj se lice s godinama neprirodno mijenjalo, 'finalni rezultat' njene ljubavi prema kozmetičkoj kirurgiji šokiralo je svijet 2012. godine kada se, nakon duže pauze, vratila na scenu. Lil' Kim (42) sada izgleda potpuno neprepoznatljivo i umjetno. 

VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens - NYC

Anjelica Huston

Kći redatelja Johna Hustona i unuka glumca Waltera Hustona očarala je glumom u filmu 'Prizzi's Honor' 1985. godine, zbog kojeg je i osvojila Oscara. Postala je gotovo kultna ikona zbog zavodljive interpretacije Morticije u filmu 'Obitelj Addams'. Na početku karijere radila je i kao model, a njeno neobično lice privlačilo je mnoge. 

No kako su godine prolazile, lice legendarne glumice postajalo je sve drugačije i to ne zahvaljujući starenju. Anjelica Huston (65) se nekoliko puta podvrgnula plastičnoj kirurgiji, a sada jedva liči na samu sebe. 

An Evening of Environmental Excellence, Beverly Hills, California. by Baxter.

Courtney Love

Udovica legendarnog frontmena Nirvane, Kurta Cobaina, imala je prilično uspješnu glazbenu karijeru sa svojim bendom Hole, a neki su mislili i da ima 'zvjezdanog' potencijala kao glumica zbog uloge u filmu 'The People Versus Larry Flynt'.

No što zbog njene ovisnosti o drogama i alkoholu, što zbog pretjeranih posjeta plastičnim kirurzima, Courtneyina karijera je već 'umrla'. Sa 35 godina napravila je prvi 'facelift' kojeg je požalila, stoga ga je pokušala nekoliko puta popraviti. 

AmfAR Inspiration Gala - Hollywood

Mickey Rourke

Glumac je dokaz da i muškarci katkad nemaju granicu u korekcijama. Mickey Rourke (63) s godinama je postao ovisnik o estetskim zahvatima.

Rourke si je promijenio oblik brade, povećao si je donju usnicu, u obraze stavio implantante te se nekoliko puta zategnuo ekstremnim face liftingom. Zbog previše operacija, nekadašnji zavodnik uništio si je karijeru i doživio bankrot. No vratio se u velikom stilu u filmu 'Hrvač' 2008. godine, a ta uloga osigurala mu je i zlatnog kipića. 

PA/Pixsell

Janice Dickinson

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća bila je najplaćenija svjetska manekenka, a proglašena je i prvim supermodelom. No Janice Dickinson (61) s godinama se sve više okretala plastičnim operacijama koje su upropastile njezin izgled. Lice joj je potpuno uništeno, djeluje čak pomalo i izmučeno, a povećala je i grudi. 

Janice, koja je snimala vlastiti reality show, ne srami se svoje opsesije estetskim zahvatima, a svoje najdraže klinike i promovira na društvenim mrežama. 

Bivša manekenka je 2006. godine izdala knjigu 'Sve u vezi mene je lažno i savršena sam'. 

Instagram

 

Jocelyn Wildenstein

Njujorška bogatašica sigurno je vlasnica najbizarnije priče koja se krije iza zaljubljenosti u plastične operacije koje su nekog unakazile. Zbog izgleda koji je Jocelyn Wildenstein (76) postigla jer je godinama odlazila pod nož, mediji su je prozvali 'žena mačka'.

Na operacije je potrošila preko 20 milijuna kuna, a lice joj se raspada jer je pretjerala s estetskim zahvatima. No ovdje je još zanimljiviji razlog zbog kojeg je Jocelyn počela posjećivati plastične kirurge. Naime, njezin je pokojni suprug Alec Wildenstein bio ljubitelj mačaka pa je Jocelyn, u strahu da ga ne izgubi, od kirurga  zatražila da je 'pretvore' u mačku. Ni to nije pomoglo jer je supruga zatekla u krevetu s 19-godišnjom ruskom manekenkom.

EXC: JOCELYN WILDENSTEIN AND LLOYD KLEIN TAKE A STROLL THROUGH BEVERLY HILLS

 

Lara Flynn Boyle

Mnogima nije jasno što je jedna od najljepših žena osamdesetih napravila od sebe. Lara Flynn Boyle (46) jedno se vrijeme borila s anoreksijom nakon čega je počela odlaziti na plastične operacije koje su je unakazile.

Zvijezda serije 'Twin Peaks' danas ne nalikuje na sebe. Potpuno se deformirala jer se navodno bojala da će joj mlađe kolegice uzeti posao. 

REUTERS/PIXSELL

 

Donatella Versace

Iako je jedna od vodećih osoba u svijetu mode, Donatella Versace (60) nije znala stati kada su plastične operacije u pitanju. Estetskim zahvatima na licu ni sama ne zna broj, a njihov rezultat je i više nego jeziv. Modna dizajnerica svoj je izgled operacijama promijenila, ali - na gore.

Donatella je godinama isprobavala nove zahvate, stoga bi joj lice drugačije izgledalo gotovo svaki put kada se pojavi u javnosti. 

PA/Pixsell

Meg Ryan

Glumica koja je krajem osamdesetih i početkom devedesetih bila američka ljubimica i heroina gotovo svake romantične komedije, u posljednjih se deset godina potpuno transformirala. Meg Ryan (54) je, čini se, odlučila milom ili silom zadržati mlađahan izgled, stoga je redovno 'peglala' bore, ali i povećavala usne. 

Kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada u Šangaju, mnogi je nisu prepoznali. Pisalo se da joj je opsesija plastičnim operacijama uništila karijeru.

19th Shanghai International Film Festival - Award & Closing Ceremony

 

Nina Morić

Zagrebačka manekenka s talijanskom adresom bila je jedna od najatraktivnijih 'mladih nada', a njen uspjeh doživio je vrhunac kada se pojavila u spotu 'Livin La Vida Loca' Rickyja Martina. No sve je krenulo nizbrdo kada se preselila u Italiju i 'posvetila' plastičnim operacijama. 

Nina Morić (40) si je brojnim zahvatima sasvim promijenila lice, a razlog tomu, svojevremeno je kazala talijanskim medijima, je bio taj što joj je bivši suprug 'nabijao brojne komplekse u vezi izgleda'.

Nina je zažalila operacije koje su joj 'pokopale' karijeru. 

Screenshot

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje