Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

13. ZagrebDox: Rekord oboren, najuspješniji početak festivala

None Foto: promo 3

Na 13. ZagrebDoxu slijedi šest novih uzbudljivih 'dokumentarnih' dana u novootvorenom kinu Kaptol Boutique Cinema koji svakodnevno nude više od 40 projekcija

Trinaesto izdanje ZagrebDoxa koji se ove godine održava u Kaptol Boutique Cinema by CineStar Cinemas, započelo je na najbolji mogući način, ako je suditi po prvim brojkama posjećenosti. Naime, prvi festivalski dan ostvario je rekordnu posjećenost u odnosu na prethodna festivalska izdanja. Taj podatak samo potvrđuje važnost ZagrebDoxa u popularizaciji dokumentarne forme i promociji svjetske, ali i još više, domaće dokumentarne produkcije  u Hrvatskoj, kao i povratni interes publike.

Na 13. ZagrebDoxu slijedi  šest novih uzbudljivih 'dokumentarnih' dana u novootvorenom kinu Kaptol Boutique Cinema na drugom katu Kaptol centra koji svakodnevno nude više od 40 projekcija dokumentaraca  iz svih krajeva svijeta kao i niz svjetskih premijera domaćih dokumentarnih naslova, popraćene izravnim susretima s autorima koji publici predstavljaju dodatni  uvid u stvaranje i nastajanje autorskog dokumentarca.

Foto: nina durdevic

Rezervacije za kinoulaznice nisu moguće, a kupnjom kinoulaznice online, na ticketomatima ili na blagajni kina, dobivate i 3 sata parkinga besplatno ako parkirnu karticu ovjerite kod djelatnika na blagajni ili na šanku bara.

Više informacija o kupnji ulaznica saznajte na stranicama Kaptol Boutique Cinema i stranicama festivala.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!