Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

25 godina 'Prijatelja': Kultna serija prikazivat će se u kinima

None Foto: IMDB 4

U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakoga dana prikazati po četiri epizode. Na taj će se način u kinima obilježiti početak prikazivanja slavnoga sitcoma

Humoristična tv-serija 'Prijatelji' ove će godine 25. obljetnicu premijernog prikazivanja obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 kina diljem Sjedinjenih Država.

U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakoga dana prikazati po četiri epizode. Na taj će se način u kinima obilježiti početak prikazivanja slavnoga sitcoma, objavili su u ponedjeljak Warner Bros i Fathom Events.

Foto: Imdb/Promo

- Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole pogledati ljudi svih dobnih skupina - rekla je predsjednica tv-grupacije Warner Bros, Lisa Gregorian.

- Iznimno smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drukčiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz Prijatelja - kazala je Gregorian. 

Warner Bros. i Fathom Events još nisu precizirali koje će epizode prikazati. Popis kina u kojima će se prikazivati "Prijatelji" objavit će se u petak, a istoga dana u prodaju putem internetske stranice Fathom u prodaju kreću i karte.

Foto: Screenshot/youtube

Serija 'Prijatelji' svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti.

Popularna 'družina' koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.

Komentiraj, znaš da želiš!