Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

A. Kostadinov: Ne trebaju nam gorile ni tjelohranitelji

None Foto: Davor Puklavec 3

Aleksandar Kostadinov, šef hrvatske delegacije na ovogodišnjem Eurosongu, kaže da nema potrebe za tjelohraniteljima u Beogradu

Šef hrvatske delegacije Aleksandar Kostadinov prije nekoliko dana vratio se iz Beograda, gdje je bio na zadnjim pripremama za Eurosong, i kaže da mu nikakve rizične skupine nisu spominjali, kao ni dodatno osiguranje za nas. Nakon što su neki mediji objavili da Hrvatska, navodno, s Albanijom i Izraelom spada u rizičnu skupinu te da ćemo, ako budemo tražili, dobiti dodatno osiguranje, Aco je još jedanput nazvao organizaciju Eurosonga u Beogradu.
- Rekli su kako Hrvatska nije ni u kakvoj rizičnoj skupini i da će sve zemlje imati jednako osiguranje. Također su poručili kako, ako neka zemlja želi, može dovesti svoje osiguranje - kaže Aco.
Aleksandar Kostadinov smatra kako nema potebe da naša delegacija sa sobom vodi osiguranje iz Hrvatske.
- Ma ne, ne trebaju nam nekakvi tjelohranitelji i 'Kevini Costneri’ da šeću s nama ulicama Beograda - dodaje. Na graničnom prijelazu Bajakovo hrvatsku delegaciju dočekat će srpska policija i otpratiti je do hotela u Beogradu.
- To je zato što idemo autobusom. Da smo išli avionom, isto bi nas čekali na aerodromu - kaže Aco.

NEĆEMO ŠVERCATI PREKO GRANICE
Kraljevi ulice i 75 Cents 15. svibnja imati će hrvatski tulum na splavi na Dunavu.
- Na splav stane 200 ljudi, a uz nas će svirati i beogradski gradski glazbenici. Uzvanike ćemo počastiti hrvatskim specijalitetima. Ponijet ćemo koliko možemo. Sigurno nećemo švercati preko granice - kaže Hadži.

Komentiraj, znaš da želiš!