Obavijesti

Show

Komentari 15

Lambert pjeva s Queenom na turneji: Freddie bi bio ponosan

Lambert pjeva s Queenom na turneji: Freddie bi bio ponosan
8

Američki roker nastupat će s grupom Queen na njihovoj ljetnoj turneji. Nakon što su zajedno surađivali prošle godine, bubnjar Roger Taylor izrazio je želju za rad s njim

VIDEO

Bivši natjecatelj 'Američkog idola', Adam Lambert (30), izabran je za novog frontmena grupe Queen na njihovoj ljetnoj turneji, pišu britanski mediji.

Pjevač je izjavio da će pjevati pjesme pokojnog Freddieja Mercuryja i dodao da ga ne želi oponašati već fanovima dati ono što žele jer bi Freddie na to bio ponosan.

Nakon što su zajedno nastupili na dodjeli MTV glazbenih nagrada u Belfastu, bubnjar Roger Taylor izrazio je želju za rad s Lambertom u budućnosti.

- On je izrastao u velikog izvođača s nevjerojatnim glasom. Željeli bismo opet s njim raditi - rekao je tada Taylor koji je s Lambertom i gitaristom Queena, Brianom Mayom, u finalu osme sezone 'Američkog idola' izveo hit 'We Are The Champions'.

Homoseksualni pjevač, koji je nakon nastupa u Američkom idolu' 2009. godine izgradio uspješnu solo karijeru, izjavio je da neće pokušati zamijeniti Mercuryja u grupi.

- Nemam namjeru zamijeniti Freddieja, to je nemoguće - rekao je Lambert i dodao da mu je velika čast što su ga odabrali i da ne misli zabušavati.

Pjevač bi uskoro trebao izdati svoj drugi album 'Trespassing', dok je 2009. godine objavio svoj debitantski album 'For Your Entertainment'. 

Lambert je nakon sudjelovanja u Američkom idolu doživio nevjerojatan uspjeh unatoč tome što je izgubio u finalu. Odmah nakon showa počeo je snimati s velikim tekstopiscima i producentima poput Linde Perry, Ryana Teddera, Sama Sparra, Grega Wellsa i Maxa Martina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...